NOVA DRAMA ALEKSANDRE SUBOTIĆ, ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Uhvatila Pecu kako zove Maju, pa napravila HAOS i razlupala pola VILE, NE MOŽE DA DOĐE SEBI!

Autor:

Zadruga

29.08.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić nakon javne prevare svog muža, ali i pomirenja sa njim posle svega, proživljava novu dramu!

NOVA DRAMA ALEKSANDRE SUBOTIĆ, ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Uhvatila Pecu kako zove Maju, pa napravila HAOS i razlupala pola VILE, NE MOŽE DA DOĐE SEBI!

Foto: Instagram.com

Nakon što joj je bivša najbolja drugarica preotela muža, Aleksandra Subotić rešila je da oprosti javnu prevaru i pomiri se sa Pecom, međutim, taman kad je pomislila da je u njihovom odnosu ponovo sve u redu, nastao je novi problem.

Aleksandra je nakon pomirenja sa Pecom otputovala u Crnu Goru, a upravo tokom odmora navodno ga je uhvatila na delu, kada je pokušavao da stupi u kontakt sa svojom ljubavnicom Majom Marinković.

 

Foto: Printsrkin: Instagram/aleksandrasubotic_blog

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- Peca Maju danima zove sa nepoznatih brojeva, ne bira način kako da do nje dopre. Ona je izričita u svom stavu da ne želi više ni na slici da ga vidi, međutim on nikako da je preboli. Aleksandra ga je uhvatila ''na delu'' dok je pokušavao da stupi u kontakt s Majom i napravila haos. Razlupala je pola vile u Utjehi, gde trenutno borave, ne može da dođe sebi, a njihov sin sve to gleda. Teško je da mogu ponovo da imaju normalan odnos, Majina senka je uvek tu - kaže dobro upućeni izvor za Pink.rs.

 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

 

Inače, Maja je juče neočekivanim potezom ponovo isprovocirala bivšu najbolju drugaricu, kada je objavila fotografiju nastalu u domu Pece Raspopovića.

- Ovo mi je jedna od mojih omiljenih slika. Zanemarite ambijent - napisala je Maja u opisu fotke koju je objavila na Instagramu, a koja je nastala u periodu kada je bila u dobrim odnosima sa Aleksandrom i Pecom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading