Jovana Ljubisavljević spakovala kofere i napustila Beograd: Nakon RASKIDA uhvatili smo misicu u provokativnom izdanju, a ima i društvo! (PAPARACO)

Autor:

Zadruga

28.08.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je do paparaco fotki Jovane Ljubisavljević, evo šta radi nakon raskida!

Jovana Ljubisavljević spakovala kofere i napustila Beograd: Nakon RASKIDA uhvatili smo misicu u provokativnom izdanju, a ima i društvo! (PAPARACO)

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević

Voditeljka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević odlučila je da nakon raskida sa Stefanom Karićem povede drugaricu Zoranu na mali odmor. Naime, njih dve su se odlučile da to bude imanju Lotus Garden, nadomak Beograda, gde su se opustile uz dobru atmosferu i sjajan ambijent. 

Paparaco ekipa portala Republika našla se na licu mesta, te je na Lotus imanju zatekla Jovanu u vrelim pozama i izazovnom bikiniju, koji je isticao njeno vitko i izvajano telo. 

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević paparaco

Zorana i Jovana su se fotografisale, a potom su prešle na ležaljku, gde je misica svojoj najboljoj drugarici pokazivala neke poruke na telefonu. 

U galeriji možete pogledati kako se Jovana provela na imanju Lotus Garden:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mirko

29.08.2022 10:18

Napustila Beograd a uveče na TV Pink?

Vlasta

29.08.2022 10:57

Uzvezdila se. Visoko poletela.

Aja

29.08.2022 11:23

A da malo ostavite Jovanu i ne pratite joj svaki korak, reč ili snimak? Treba Jovana da se odmori, preboli i zaboravi mnogo. Lažna ljubav od strane partnera? Možda!? Lažni prijatelji? Sigurno! Pojedini mediji progone Jovanu kao da je počinila zločin, a ona je samo volela. Mediji daju mnogo na važnosti raznim bolesno-ljubomornim ljudima koji pišu laži i neistine kroz najčešće nepismene komentare. Postalo je sve previše odvratno i otišlo je predaleko sa svum "izvorima informacija i ljudima bliskim" Jovani. Jovana,ne osvrći se na piskaranja zlih ljudi, oni su takvi rođeni i ne umeju drugačije. Čekamo te da opet zablistaš i zračiš lepotom, iskrenošću, toplinom i dostojanstvom.