Ko je MISTERIOZNI STARIJI GOSPODIN u Dalilinom društvu? Šeta KLINKU po separeu, da li on plaća PRSKANJE skupim šampanjcima? (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević snimila misterioznog starijeg gospodina sa klinkom kraj sebe!

Ko je MISTERIOZNI STARIJI GOSPODIN u Dalilinom društvu? Šeta KLINKU po separeu, da li on plaća PRSKANJE skupim šampanjcima? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević uživala je sa novim dečkom, simboličnog naziva Gringo na moru, i to nedaleko od kuće njenog bivšeg dečka Filipa Cara. Međutim, ono što je svima provuklo pažnju jeste ko je misteriozni gospodin sa njenih storija, koji kraj sebe imala dosta mlađu devojku. 

 

Dalila je neko ko se oduvek prsio skupocenim markama, provodima, flašama skupocenih šampanjaca i pića, pa je tako i ludovala na jednom privatnom bazenu, u separeu sa društvom. 

 

 

No, kako je snimala, kadar dosta starijeg gospodina, koji nije poznat javnosti, koji kraj sebe šeta mladu devojku privukao je pažnju. Komentari su se nizali jedan za drugim, jer su i prvi mah pomislili da je on taj koji plaća njihove provode, polivanje skupocenim šampanjcima, izlaske do jutra. 

 

 

Ko je Dalilin misteriozni prijatelj, koji kraj sebe ima dosta mlađu devojku?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading