Dalila sa FEJK DEČKOM se uputila ka Caru: Dragojevićka provocira BIVŠEG, traži đavola! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević već nedelju dana na sve načine pokušava da nametne priču da je srećno zaljubljena i da posle uništenog braka s Dejanom Dragojevićem i fijaska veze s Filipom Carem ima novog dečka

Dalila sa FEJK DEČKOM se uputila ka Caru: Dragojevićka provocira BIVŠEG, traži đavola! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević otišla je s lažnim dečkom u Hrvatsku da bi se tajno sastala s Filipom Carem van očiju domaće javnosti, koja već mesec dana prati svaki njen korak.
Naime, drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" već nedelju dana na sve načine pokušava da nametne priču da je srećno zaljubljena i da posle uništenog braka s Dejanom Dragojevićem i fijaska veze s Filipom Carem ima novog dečka.

Foto: printscreen

 

Paris Hilton iz Tuzle, kako sebe naziva, svakodnevno objavljuje snimke i slike s navodnim partnerom, ali sve vreme mu krije lice.

Foto: Instagram.com

 

Ona je pre dva dana objavila da s njim putuje u Hrvatsku, na primorje, ali kako dobro upućen izvor tvrdi, u pitanju je fejk veza i alibi za viđanje s Filipom Carem, kog nije prebolela.

- Sve što vidite da ima veze s novim dečkom je čista farsa i njena smešna priča, koja je provaljena u startu. Ona namerno pušta slike i snimke sa njim, a dečko joj samo pomaže i vozi je gde i kada treba. Nikakvog dečka ona nema. Imala je kombinacije za jednu noć dok je bila u Crnoj Gori, ali to je zanemarljivo. Sada je ovog mučenika iskoristila da bi zajedno s njim otišla put Hrvatske. Sve vreme je snimala odlazak, njegove ruke i sami možete da zaključite da je on samo vozi jer ga samo u vožnji i snima - počinje naš izvor, a objašnjava šta Dalila zapravo želi da sakrije i šta ona radi u Hrvatskoj, kao i s kim se sve unapred dogovorila:

- Dalila je urnisala Cara pozivima i porukama i on je pristao da se vide, ali pod uslovom da sve bude tajno. Oni su se sada dole videli inkognito. Fejk dečko je prijavljen u hotelu, a zapravo u posete dolazi Car. I on je slab na nju, pristao je da se vide i ožive strasti, ali da niko ne zna. Oni uživaju u luks hotelu koji je ona platila. Car svojima priča da je s prijateljima, nedajbože da saznaju da je s Dalilom, pa došli bi da je zapale. Niko njegov ne želi da čuje da on ponovo ima nešto s njom. Fejk dečko je tu da obavlja sve što treba, da vozi, glumi gosta u hotelu i sve ostalo, a zapravo ona je s Carem i misli da to niko ne zna. Koliko će ostati, to se ne zna, ali verujem samo dva dana, tokom vikenda. Posle ima obaveze - završava izvor blizak starleti iz Tuzle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Iva

14.08.2022 21:17

Ma divna je kao i uvek 🤮