NJIH OSMORO JE POTPISALO UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Kristina Spalević ulazi TRUDNA u rijaliti, a ovaj macan će devojke bacati na kolena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi učesnici su potpisali ugovor za rijaliti ,,Zadruga 6".

NJIH OSMORO JE POTPISALO UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Kristina Spalević ulazi TRUDNA u rijaliti, a ovaj macan će devojke bacati na kolena! (FOTO)

Foto: Promo foto

Prošlo je svega par dana od završetka rijalitija "Zadruga 5", a već se uveliko spekuliše ko će se naći na lusuznom imanju u Šimanovcima za nešto više od mesec dana.

Iako se govorilo o brojnim starim i novim licima, kako naš izvor blizak produkciji tvrdi, postoji spisak prioriteta, a većina njih je već potpisala ugovor za sledeću sezonu rijalitija Zadruga 6, kako pišu mediji.

Republika

Foto: Promo foto

Zadruga 6 učesnici

 

Svi već znaju da će rijaliti veteran Lepi Mića ponovo biti deo rijalitija, a portal Republika.rs došao je do saznanja da je on već potpisao ugovor sa produkcijom, što možete pročitati u našem TEKSTU.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Lepi Mića

 

Šuška se da će mu društvo praviti bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car. Njih dvoje navodno su već odlučili da budu deo "Zadruge".

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car i Dalila Dragojević Zadruga 6

 

Kristijan Golubović i Kristina Spalević takođe će navodno ući u Belu kuću.

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Jedan od onih za koje se piše da će se naći na imanju u Šimanovcima jeste i dobro poznati kaskader Uroš Ćertić. Navodno će i Stanija Dobrojević sa bivšim dečkom Markom Markovićem ući u rijaliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

16.07.2022 07:47

Sve moj do mojega.

Dušan

16.07.2022 08:11

Lepi Mićo nije više za rijliti. Niko ga ništa ne razume šta priča.

Mirko

16.07.2022 08:43

Produkcija nije shvatila da su potrebna nova lica, po mogučnosti VIP.