Huso može da priča šta hoće, ja VOLIM Dalilu: Filip Car poslao JASNU poruku TASTU! (FOTO) (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

11.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car osvojio je 5. mesto u finalu "Zadruge 5", a pred našim kamerama otvorio je dušu o ljubavi sa Dalilom Dragojević, njenom ocu Husu Mujiću i planovima.

Huso može da priča šta hoće, ja VOLIM Dalilu: Filip Car poslao JASNU poruku TASTU! (FOTO) (VIDEO)

Foto: N.Mutić/Printskrin

Filip Car progovorio je odnosu sa ocem svoje devojke Dalile Dragojević, Husom Mujić, kojem se ne sviđa sam Filip ne sviđaveza ćerke sa novim zetom. Kao i zajeničkim planovima koje ima sa Dalilom 

- Ja razumem Dalilinog oca, može da priča šta hoće, da me napada, razumem sve. Svako ima pravo da kaže šta želi. Ne znam da li će Dalila birati mene ili roditelje, to morate nju da pitate. Odluka je, što se mene tiče, samo moja. Volim Dalilu, volim je - rekao je Filip Car pred našim kamerama.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Filip Car

 

- Moje ljubavi u rijalitiju sve bole. Deset meseci smo tamo, ima tu mnogih strana. Nikog ja nisam davio u bazenu, kako kažete, izbacujete me iz takta, ljubavni odnos nam je bio takav kakav je bio. Smatram da naš odnos nije bio kvalitetan, kriv sam za mnogo toga. Da ispravljam nešto, bilo, prošlo... Moja majka ne daje izjave... Sve se pitamo Dalila i ja. Žao mi je što je niko nije sačekao - dodao je Filip.

 

Video izjavu Filipa Cara možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading