Sandri Rešić se deda OBESIO i ostavio PORUKU: Na SAHRANI svi u CRNINI, a čuje se SMEH - cela porodica stajala iza KAPELE i plakala od SMEHA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.06.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandre Rešić šokirala javnost situacijom!

Sandri Rešić se deda OBESIO i ostavio PORUKU: Na SAHRANI svi u CRNINI, a čuje se SMEH - cela porodica stajala iza KAPELE i plakala od SMEHA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić šokirala javnost kad je ispričala jednu situaciju koja joj je ostala zauvek urezana.

Naime, ona je sa zadrugarima pokrenula temu o strahovima, a onda se prisetila sahrane svoga dede kojoj je prisustvovala, pa ispričala traume koje od tada ima.

- Deda je bio udat kod nas, i niko ga nije voleo, a svi su čekali samo da mu se nešto desi. On se posle smrti babe obesio i ostavio neku poruku, budalaštinu neku, a na sahrani... Ljudi plaču od smeha, vidi, koče se od smeha, ne znam šta je to bilo. Kakva sahrana, kakav deda Rade... On je pričao da su sve žene ku*ve, babu mi je maltretirao. Tetka se posle naljutila na mamu što se smejala, užas... Tu sam navukla neki strah od sahrane, ne znam što - pričala je Sandra Rešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading