OVO je RODNA KUĆA Mensura Ajdarpašića: Otac mu se UBIO zbog SIROMAŠTVA, majka se bavila najstarijim zanatom, potresna životna priča zadrugara DOTUKLA je mnoge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.06.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaci Mensura Ajdarpašića otkrili tužne detalje iz života zadrugara!

OVO je RODNA KUĆA Mensura Ajdarpašića: Otac mu se UBIO zbog SIROMAŠTVA, majka se bavila najstarijim zanatom, potresna životna priča zadrugara DOTUKLA je mnoge! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić u žiži javnosti otkada je pre par godinama kročio u rijaliti "Zadruga", kao i svake godine do sada favorit je za pobedu, a sada su isplivali detalji iz njegovog života koji su mnoge terali na suze.

Mensur je rodom iz Bara iz Crne Gore, a svako malo spominje svoj porodicu u rijalitiju.

Sada su komšije otkrile koja je Mensurova kuća, ali u vreme posete njegovom rodnom mestu, nikoga nije bilo u njoj, prenosi Avaz.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

 

Inače, jednom prilikom rođak je za medije govorio o navodno bolnim stvarima Mensurovog odrastanja.

- Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku - otkrio je tad rođak Mensura Ajdarpašića i dodao:

- Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je rođak zadrugara koji je želeo da ostane anoniman, prenosi Alo.

Republika

Foto: Printscreen Avaz.ba

Kuća Mensura Ajdarpašića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Jelena

08.06.2022 07:42

A on sve honorare izgubio na kazne. Gubitnik.

jasna

08.06.2022 20:04

mensur je dobar decko al napacen i yelim mu svu srecu da nadje sebi pravi posao i da radi