Nakon SKANDALA koji je ODJEKNUO Osmakčić poslao EMOTIVNU PORUKU Viktoriji?! Ove njegove reči niko nije OČEKIVAO, svi se pitaju da li je ovo moguće?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.06.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić zbunio pratioce objavom!

Nakon SKANDALA koji je ODJEKNUO Osmakčić poslao EMOTIVNU PORUKU Viktoriji?! Ove njegove reči niko nije OČEKIVAO, svi se pitaju da li je ovo moguće?! (FOTO)

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

Marko Osmakčić poslednjom objavom zbunio pratioce, svi su se pitali samo jedno.

Naime, Marko je objavio video snimak na svom Instagram profilu na kojem peva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj devojci, Viktoriji Mitrović.

Od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio je pritisak na Mitrovićevu da abortira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do poslednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dete "takvom čoveku".

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marko Osmakčić

 

Par dana nakon Mitrovićkinog prekida trudnoće Osmakčić je objavio video na kojem se vozi kolima i peva stihove pesme Ivane Selakov i Amar Gileta "Boli, boli", a mnogi su pomislili da je ove reči uputio Viktoriji:

- "Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il' laž?

Dobro se s' dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš

A fališ mi ko travi rosa,

Dok se sa mnom svađaš bosa..." - bili su samo neki od stihova pesme.

Podsetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da "izbavi" sina iz rijalitija. Franjo je lažirao sopstvenu smrt koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je izveden iz rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading