POZNATI POLITIČAR I PEVAČ HTELI USLUGE OD RIJALITI ZVEZDE: Deniz Dejm otkrila SOČNE I MASNE detalje prepiski sa klijentima, a OVO su tražili od nje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm priznala je ono što je dugo ćutala.

POZNATI POLITIČAR I PEVAČ HTELI USLUGE OD RIJALITI ZVEZDE: Deniz Dejm otkrila SOČNE I MASNE detalje prepiski sa klijentima, a OVO su tražili od nje! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Kontroverzna rijaliti zvezda Deniz Dejm šokirala je svojim priznanjem, kada je otkrila da joj je oženjeni političar slao nepristojne ponude. Naime, ona je otkrila da je političar poznat javnost i te kako, te da je od nje imao specifične zahteve. Međutim, to nije sve, Deniz je otkrila i da joj je pored političara, pisao i poznati pevač, koji joj je svašta pisao preko poruka. 

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Deniz Dejm Amig show

 

- Ima svašta nešto, ima onih koji žele samo da kucaju poruke, ima onih koji žele da napravim video kakav oni žele a ima i specifičnih zahteva. Neki žele da me vide uživo i da mi daju novac, ali to nikako ne dolazi u obzir, samo online - rekla je Deniz za Kurir i otkrila da li je od naših poznatih ličnosti dobijala nepristojne ponude.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm intervju

 

- Jeste, ali ne mogu da otkrijem imena. Biću sada Deniz diskrecija, ima jedan poznat muškarac i mislim da je oženjen. Bio je političar, a postoji i jedan pevač. Svašta su mi pisali, imali su želje da se uživo vidimo, šta bi mi radili. Taj pevač je baš baš poznat, a još poznatiji od njega je i taj političar - ispričala je Deniz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading