DALILINA MAJKA JE ODLAZILA KOD OVOG VRAČA: Otkriveno ko je čovek koji je ZAČARAO Dejana Dragojevića, CRNA MAGIJA će mu doći glave? (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki neprijatelj Dalile Dragojević otkrila je kod kog vrača je navodno odlazila Emina Mujić zbog Dejana Dragojevića.

DALILINA MAJKA JE ODLAZILA KOD OVOG VRAČA: Otkriveno ko je čovek koji je ZAČARAO Dejana Dragojevića, CRNA MAGIJA će mu doći glave? (FOTO)

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

Nekadašnja cimerka Dalile Dragojević, a sada ljuti neprijatelj Vesna Rivas bila je gost u emisiji "Između dve vatre" gde je otvoreno govorila o odnosu najpopularnije trojke u rijalitiju "Zadruga".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas

 

Vesna je dobila informacije iz prve ruke gde je Dalila, tačnije njena majka Emina Mujić išla da navodno omađija Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- Taj gori je u kontaktu sa Eminom iliti mamom Dalilinom, tačnije Emina je njega kontaktirala, u Bosni znaju o kome pričam on je rodom iz Bugojna živeo je najviše u tuzli, radi najviše na relaciji Tuzla - Sarajevo, čovek je invalid u invalidskim kolicima i taj po narudžbini radi sve - otkrila je Vesna za Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading