CAR NOGAMA IŠUTIRAO DALILU, ONA PUSTILA JEZIVE KRIKE: Monstruozne scene u ZADRUZI, zbog ovih udaraca je Dragojevićka pobegla iz rijalitija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova svađa prethodila je pokušaju bekstva Dalile Dragojević.

CAR NOGAMA IŠUTIRAO DALILU, ONA PUSTILA JEZIVE KRIKE: Monstruozne scene u ZADRUZI, zbog ovih udaraca je Dragojevićka pobegla iz rijalitija! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U ranim jutarnjim satima došlo je do žestoko okršaja Dalile Dragojević i Filipa Cara. Njihova rasprava je eskalirala, budući da su se prethodne noći i tokom emisije ,,Gledanje snimaka" žestoko raspravljali zbog njihovih loših odluka i poteza. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević svađa

 

Dok su ostali zadrugari pokušavali mirno da spavaju, Dalila i Car pravili su halabuku u spavaćoj sobi, a u jednom trenutku Filip je počeo da je šutira nogama iz sve snage. 

Svi zadrugar su poskakali na noge kada su začuli Dalilin jeziv krik, jer ju je Car izbacio iz kreveta nogama. Dalila je otišla u svoj krevet, potpuno unezverena, pa legla bez reči sa suzama na licu. 

 

 

- Ti si taj jad i beda koja mi je za vratom. Veštice, ja ću te staviti na mesto, kako sam te jednom stavio, tako ću i drugi put... Sad ćeš videti ko sam ja. Ja ti za ništa više nisam kriv. Rekla si danas u pušionici - govorio je ranije nešto Car, a Dalila mu uzvratila:

- Ne valja ti kad sam tu, kad nisam tu, kad sam u bademantilu, ne valja kad te ne poslušam, ja više ne znam šta da radim da bih tebi udovoljila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
mm

04.02.2022 12:37

iybacite dro....u napolje smrdljo

Odgovori 16 5
Veljko

04.02.2022 12:38

Ovo je za kaznu nedeljni honorar. Velika Šefica je preterala. Car je u pravu što hoće da ide kući.

Odgovori 16 4
Bosko

04.02.2022 15:57

Ona nije Dragojevic vec Mujic, valjda se razvela!

Alma

04.02.2022 18:24

I babo postade popularan, koja je to "mraka"...