ZADRUGARI ŠOKIRANI, PSIHIJATAR TREBA DA REAGUJE: Milica Veselinović se SEKLA PO RUKAMA, urezala OVA SLOVA PO TELU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 5" Milica Veselinović urezala je slova na svojoj ruci.

ZADRUGARI ŠOKIRANI, PSIHIJATAR TREBA DA REAGUJE: Milica Veselinović se SEKLA PO RUKAMA, urezala OVA SLOVA PO TELU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, sada se pojavio šokantan video, u kom Milica otkriva Sandri Rešić da je urezala reči "The end" ( što znači kraj), na svoju ruku. Sandra je na početku mislila da loše čuje, ali kada je shvatila da je maloletnica stvarno sebi naškodila, ostala je zapanjena.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Poslednjih dana, Milica se konstatno svađa sa Mensurom, a pravi skandal je izbio pre dve noći, kada ju je Ajdarpašić davio za vrat i štipao za obraz, što je nju izbezumilo. Nakon toga, Mensur je odlukom velikog šefa kažnjen jednomesečnim honorarom, a nije isključeno da ukoliko ne drastično ne promeni svoje nasilničko ponašanje, može da dobije i neku drastičniju kaznu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

31.01.2022 14:56

Samopovredjivanje.