DALILA PROGANJALA DEJANA: Ovaj snimak je ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE, proglašena OČAJNICOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević čvrsto je odlučio da stavi tačku na svaki odnos sa bivšom suprugom Dalilom, pa je više puta u toku emisije "Pitanja novinara" javno izjavio da ga ona više ne zaniima u ljubavnom smislu, bio je nasmejan i nezainteresovan za svađu sa njom koju je ona inicirala.

DALILA PROGANJALA DEJANA: Ovaj snimak je ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE, proglašena OČAJNICOM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalilu je iziritiralo njegovo ponašanje prema njoj, pa je nakon emisije bukvalno počela da ga progoni i prati u stopu.

- Gde si ti, odlučni? - smejala se ona dok je išla za njim.

- Šta si ti kao odlučio - nastavljala je ona, dok je on pokušavao da je zaobiđe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

Dalila je u jednom momentu čak pokušala da mu sedne u krilo, ali je on odmah ustao i pobegao od nje.

Snimak je šokirao sve na popularnoj društvenoj mreži, pa su je gledaoci čak proglasili i očajnicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ona ovo radi iz očaja, tek je sada nadrljao, tek mu sada neće dati mira - bio je jedan od komentara.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Radenko

23.01.2022 08:54

Seksuaalno uznemiravanje.

Odgovori 26 3
Anja

23.01.2022 10:24

Ovako izgleda očajna žena bez dostojanstva. Uz to, kriva za sve, pošteđena od provokativnih pitanja novinara (šta su sve pitali Lunu i Slobu, Edu i Draganu, Draganu i Ša, Šopićku i Janjuša, Anu Korać i Janjuša, Maju i Janjuša, Taru i Ša sa razlogom i opravdano, i šta su sve pitali i nametali Jovani Ljubisavljević bez razloga). Pošteđena je prikazivanja snimaka iz hotela dok seksualno zadovoljava Filipa, a ponaša se kao da je iznad svih i svi drugi su krivi. Sinoć, a to radi uvek, manipuliše sa Darkovim pitanjima i nikad ne odgovori na postavljeno pitanje konkretno nego vrti istu priču koju iznosi pedeseti put u svim emisijama (išla, plakala, tešio, je-nije poljubio, Filip rekao a ja se samo smejala, teško mi je i onda paljba po Dejanu ).Eto, svi već znamo napamet kako pokušava da okrivi Dejana što ga je prevarila a on je tek sad ostavio. Darki greši što joj dozvoli da ona priča dok priča Dejan a ona to radi namerno jer zna da će ga dekoncentrisati i on će odustati da iznosi činjenice koje mi možda nismo ni videli ni znali. Zašto se voditeljima dešava da im na odgovore odgovaraju drugi koji nadjačaju one kojima je postavljeno pitanje? To deluje ružno i neprofesionalno, umesto pitanja i odgovora dobijemo dreku, vrisku, uvrede, svađe i tuče a na pitanje nije ni odgovoreno. Postaje zamorno i neprijatno za slušati i gledati. Dejan je jako pametan dečko, elokventan, kulturno i književno se izražava, neznam da li je, ali tako deluje, dobro obrazovan i barata sa mnogim pojmovima, njegove rasprave su zanimljive. Da je on moje dete, sad bih ga podstakla na temeljnije obrazovanje (fakultet), taman je zreo za to . Što god da završi i počne se baviti time, bio bi uspešan. Dejan nije površan, on se bavi temeljno sa svim što radi, priča, analizira...Dejan treba da radi a ne da tera ševe po Šepku i vrti jaganjce u pečenjarnici ( zato Dalila kuka za Dejanovim novcem ). A Dalila, sinoć je osim ponašanja i izgledala jeftino. I, svaka čast Đedoviću u ovoj igri " spasimo Dejana" , svaka čast Rešićki na brizi za Dejana i svaka čast Kariću na ljudskosti i moralnoj podršci Dejanu jer jedino Karić kaže otvoreno Dalili sve što misli o njoj i gde greši a ona se onda negde postidi i barem nakratko povuče pa ode smišljai nove strategije u napadu na Dejana.

Odgovori 84 11
Zana

23.01.2022 11:14

Psihopata. Manipulator.Amoralna. lazljivica. Nedosledna . Koliko puta se javno zaklela i u baba da nece pricati sa njim ? Kada je shvatila da je zasticena i da je privilegovana, a kao svaki psihopata, jos vise napada ex muza, tj. ne ostavlja zrtvu na miru. Privilegovana jadnice, ako ne znas da zavrtis drugaciju pricu u zadruzi osim sto maltretiras, varas , proganjas ex muza...NISI INTERESANTNA SA TAKVIM PONASANJEM. SAMA SI KRIVA STO CES OSTATI ZAPAMCENA KAO NAJGORA OSOBA KOJA IKADA VIDJENA U RIJALITIJIMA !!!!

Odgovori 74 2
Steva

23.01.2022 11:39

@Zana - Katasttofslno ponašanje za bilo koju osobu i da je muškog roda a ne da je žena.zena koja drži dva srednja prsta dok prica Car žena koja je obučena bez ukusa i stila sa poganim jezikom dobro je da nisam žena a I zanima me koji profil muškaraca preferira ovakav tip žena

Odgovori 70 2