ŠUTNULA SI GA KAO KERA I VRATILA SE CARU: Zadrugari ŽESTOKO ODBRUSILI Dalili Dragojević, ona VRIŠTALA na sav glas! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević je doživela nervni slom nakon izlaganja Lazara Čolića Zole, pa je tako urlala po imanju.

ŠUTNULA SI GA KAO KERA I VRATILA SE CARU: Zadrugari ŽESTOKO ODBRUSILI Dalili Dragojević, ona VRIŠTALA na sav glas! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je poludela nakon izlaganja Lazara Čolića Zole, pa je počela da urla na njega.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević viče na Zolu

- Se*e mi se od ove priče, jedini žal koji osećam je za životom koji sam imala! Zabole me ku*ac za Filipa Cara. ne mogu da slušam više kako sam zaljubljena i kako me gurate u vezu. Normalno je da se vratim u vezu, a nije normalno da imam komunikaciju sa nekim sa kim sam bila pet godina - vikala je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

- Kako nisi napustila rijaliti kad je on ovde lomio? Sve što si imala sa njim ispirčala si u pet godine. Pokušali ste drugi put i napravili još veće budale od sebe. Kad je on krenuo kontakt sa njom i kad su krenuli da se mire, on je sam kriv. Ovo što mu se dešava, nije mi žao ni njega, ni nje. Ona ponovo pokušava da kalkuliše i nije iskrena. Ona kaže da hoćemo da je nametnemo, a šta je pokazala? Ne voli ga zato što je on njoj okrenuo leđa - kaže Zola.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

-Samo ja ne mogu da se pokajem i ja ne mogu da volim. Ništa niste napravili da biste znali kako se osećate - vikala je Dalila

- Ona u svojim konverzacijama ponižava. Ti si imala priliku da ostavariš, pa smo tvoj rezultat svi videli - dodao je Zola.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

- Kod vas je moguće da se vratite, oprostite, a kod Dalile ništa nije omogućeno - nastavila je Dragojevićka.

- Čovek ti je pružio drugu šansu, šutnula si ga kao kera i vratila se Filipu Caru! Kad nemaš gde da ideš, ti bi sad kući - ubacio se Karić.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading