SAMA JE SVE URADILA SEBI, NE ŽALIM JE: Sandra Rešić ŽESTOKO OSUDILA Dalilu, pa otkrila: SLABA SAM NA DEJANA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je bila prva koja je morala da bira između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

SAMA JE SVE URADILA SEBI, NE ŽALIM JE: Sandra Rešić ŽESTOKO OSUDILA Dalilu, pa otkrila: SLABA SAM NA DEJANA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Zadruzi je u toku emisija "Nominacije", a Filip Car i Dalila Dragojević se bore za opstanak u Beloj kući.

Sandra Rešić je prva dobila reč, pa je započela svoje izlaganje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

- Dobro veče, nema tu nešto konkretno da se kaže, toliko smo pričali o njima. Što se tiče Cara, u dobrim smo odnosima, u poslednje vreme nešto ne pričamo, ali to je kod nas normalno. Njegovi postupci loši ne čine njega lošim čovekom kada sam ja u pitanju i mislim da sam prema njemu bila korektna - rekla je Sandra, pa se osvrnula i na Dalilu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić o Dalili

- Što se tiče Dalile, više puta razmislim da li da prećutim njene napade ili da uzvratim. Sinoć sam htela nešto normalno da kažem, ali je ona skočila... Više puta sam bila na njenoj strani onako kao žena, branila je, jer se mi ovde ne mrzimo, jedemo i spavamo zajedno. Iznenadila me je, jer je ako ništa drugo iskrena zaista, ima mu*a za sve ali kada treba da kaže mišljenje ili osećanja Caru nigde je nema. Ja moram priznati, ja jesam slaba na Dejana i umem da budem pristrasna ali svakako nikada zbog toga neću napasti Dalilu. Ona kada je sa Dejanom u lošim odnosima tada se i prema meni ponaša bezveze, tada sam joj glavna meta - priča Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Pevačica je potom otkrila da više ne žali Dalilu kao što je nekada žalila.

- Verujem da joj nije dobro večeras, ali je večeras ne žalim kao što sam do sada. Sama je sve uradila sebi. Morala je sebi da da malo vremena za sve i da pusti da sve ide svojim tokom. Pre neki dan sam je pitala da li je logično da ona ne može sama, kako to da ona ne može bez nekog muškarca... Rekla sam joj da je zdrava, mlada, lepa i da treba da gleda sebe i da radi na sebi. Ona je ovde dobila mnogo više pozitivnih komentara neko iko. Dobila je vetar u leđa od svih i od oca i od prijatelja pa i od publike. Bezobrazni su i hoće da im se titra, hoće 'leba bez motike' - priča Rešićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić o Dejanu

- Treba da svako ponese svoju krivicu i da krene svojim putem. Ponašaju se kao da se desila neka tragedija, ne daj Bože, izgubila je momka, ma hajde molim te. Ogromni problemi zaista. Sačuvaj Bože. Ne može da se kaže za nju ni da je glupa, a radi toliko glupe stvari. Imamo tako neki čudan odnos i verovatno ćemo do kraja tako funkcionisati, ali sinoć me je stvarno povredila. Povredila me je jer me je napala po ne znam koji put bez razloga. Zato šaljem večeras Dalilu u izolaciju, a čuvam Cara - govorila je Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

Nakon Sandre, reč je dobio i Lazar Čolić Zola.

- Mislim da se ovde radi o dvoje ljudi koji imaju slične karakteristike, ali smatram da je Filip mnogo bolji čovek od nje. Smatram da je njena najveća greška bila to što se posle svega ponovo približila Dejanu i sada vidimo rezultat. Evo kako sada izgleda i kako se oseća. Mislim da joj to uopšte nije trebalo i sada če joj biti jako teško da se izvuče. Još jedan problem je što pokušava da se nadmeće sa Dejanom a nema potrebe, treba da gleda sebe i nastavi svojim putem - rekao je Zola.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading