DETALJ DEJANOVOG MASAKRA JE SVIMA PROMAKAO: Pretio da će sve ZAKLATI, nikad jezivija scena, zadrugarka mogla da ostane BEZ OKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević rasekao je sebi glavu iz besa, a tom prilikom mogao je unakaziti lice još jedne zadrugakre.

DETALJ DEJANOVOG MASAKRA JE SVIMA PROMAKAO: Pretio da će sve ZAKLATI, nikad jezivija scena, zadrugarka mogla da ostane BEZ OKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Dejan Dragojević tokom žurke povodom dočeka srpske Nove godine, staklenim čašama rasekao je sebi glavu, razbijajući jednu po jednu. Krv mu je šiljkala na sve strane, a zadrugari su pokušali da ga zaustave, međutim, nisu uspeli da dopru do njega.

Veliki šef odmah je uklonio Dejana sa imanja, te je prevezen kod doktora, kako bi mu se sanirala povreda koju je sam sebi napravio, bez ikakvog razloga. Čist bes i nezadovoljstvo sobom, Dragojevića je nateralo da izgovori najgnusnije pretnje poput ,,Sve ću da sam zakopljem".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević rasekao sebi glavu

 

Međutim, mnogima je promakao jedan detalj, koji se vidi tek kada se snimak uspori. Naime, dok je prolazio kućom, Dejan je uzimao čaše sa stola i razbijao ih sebi o glavu, a tom prilikom staklići koji su pucali leteli su svuda okolo, što je moglo da izazove još veću štetu, nego što je napravljena. 

U jednom trenutku se na snimku vidi kako jedan deo razbijene čaše leti u pravcu zadrugarke Anđele, a onda se imanjem prolomio vrisak, koji možete čuti samo u okerelim horor filmovima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
zeljko

14.01.2022 23:46

I on je vec odavno spreman za LAZU,ako uopste ovakvim budalama mogu pomoci.Nek se tupan ubije bolje bi mu bilo,hajd sto sramoti sebe,ali sramoti citavu svoju porodicu i onu mater citavo vrijeme drzi pod psihickim pritiskom sta ce sljedece da uradi