JA BIH JE UZELA I ZAPALILA: Dejanova majka ISPROVOCIRANA Dalilinim rečima i ponašanjem - OBRUŠILA SE NA BIVŠU SNAJKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević se oglasila putem Instagrama nakon što je čula šta njena bivša snaja Dalila izgovara Dejanu.

JA BIH JE UZELA I ZAPALILA: Dejanova majka ISPROVOCIRANA Dalilinim rečima i ponašanjem - OBRUŠILA SE NA BIVŠU SNAJKU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink

Bračna drama Dejana i Dalile Dragojević glavna je tema već duže vreme u Beloj kući.

Međutim, njih dvoje su u poslednje vreme nerazdvojni i svi čekaju kada će se desiti poljubac i zvanično se desiti pomirenje bivših supružnika.

 

 

Po Dejanovim postupcima, čini se da joj je on oprostio što ga je prevarila sa Filipom Carem pred milionima gledalaca. 

Njihov nepredvidiv odnos intrigira čitavu javnost, a njihovi najbliži su šokirani razvojem situacije.

 

 

Sada se nakon ponovnog zbližavanje Dalile i Dejana oglasila i Biljana Dragojević, Dejanova majka, koja je vidno iznervirana čitavom situacijom. 

Ona je na svom Instagram profilu podelila video na kom se čuje kako bivši par razgovara o jakni koju mu je poslao brat, David Dragojević.

 

 

- Imam traume kad te vidim u toj jakni! Ja bih je uzela i zapalila. Svaki put kad te vidim u njoj. Svaki put kad te vidim da prolaziš kao betmen kroz kuću, ne znam šta se može očekivati u toj jakni - rekla je Dalila Dejanu.

- Ona zna da je David poslao jaknu, zašto joj smeta? - napisala je Biljana u opisu videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zsna

19.12.2021 18:05

Ne daj Boze ovakvu seljancuru iz G. Dupka imati za snaju. Ona mrzi i devera i svekrvu, a muzu slini , tupsonu, provlaci kroz glavu sta da uradi sa jaknom koji mu je poklon od brata. Ako tupson otudji jaknu, onda je on najveca belosvetska budaletina koja nema ni grama mozga, ili je na opijatima pa trezveno ne razmislja , ili je ....?

Odgovori 26 0
kraki

19.12.2021 18:39

Dalila prevejana pokvarenusa a Dejan nevidjeni glupan, oprastace joj on jos mnnogo Filipa kao i do sad sto joj je oprastao

Odgovori 28 0