MOGAO JE BITI NA NJEGOVOM MESTU, SAMO DA NIJE... Osman Karić prokomentarisao svađu Dalile i Cara zbog Stefana, OD OVIH REČI IM NEĆE BITI DOBRO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Stefana Karića, Osmam prokomentarisao je svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 

Dalila Dragojević i Filip Car jesu novopečeni par, koji intrigira javnost iz dana u dan. Naime, njihova poslednja svađa izazvala je lavinu reakcija, a probleme nisu rešili i dalje, već se samo gomilaju. Car neprestano ljubomoriše Dalili, kako zbog njenog supruga, Dejana, tako i zbog Stefana Karića, koji mu je trn u oku.

Osman, Stefanov otac, uvek interesantno tumači sve što se dešava na velelepnom imanju u Šimanovcima, a za domaće medije otkrio je kako gleda na svakodnevne svađe Dalile i Cara zbog njegovog sina:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 

- Dalila se jako dobro pripremila za najveći rijaliti projekat na Balkanu, a i šire. Mislim da je sve učesnike iz prethodnih sezona jako dobro skenirala, gledajući i vraćajući scene, doktorirala je svakog učesnika. Tako je došao na red i Filip Car, koji je ovoga puta njeno žrtveno jagnje. Filip nije ni svestan šta mu se dešava i šta će mu se tek desiti u lažnoj ljubavi, koju mu Dalila predstavlja idiličnom. Ona je inteligentna, lepa žena, privlačnog duha, zna sa muškarcima. Prvo ih osvaja svojim pogledom, osmehom, jednostavno, ona je "fatalna dama", koja svoje jače polovine sažvaće i ispljune, a da oni nisu ni svesni da su samo sluzava tečnost na pločniku. Dalila je svesna kakav je Filip Car, zato se i poigrava sa njim, praveći razne scene kao što su osmesi, pogledi, pa čak i svađa koja je upućena Stefanu, znajući da je Stefan njemu trn u oku - počeo je Osman, pa dodao:

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- Za one koji ne znaju, Stefan je tada mogao biti na Carevom mestu, samo da nije imao kočnicu, koja se zvala "Brak Dragojevića". Što se Stefana tiče, Dejan Dragojević, kao zakoniti suprug, i Filip Car, kao ljubavnik Dalile, mogu biti mirni, jer Stefan neće napraviti prevaru, jer je u emotivnoj vezi. Sve je fejk što se tiče te emotivne trojke, sve suze, lupanje, skakanja u bazen, padanje u nesvest od strane Dalile, sve je fejk. Na kraju će se bračni par pomiriti, Car ne zna gde se nalazi, gledaoci u neverici. Opasni par "Boni i Klajd" Dragojevići opet srećni i zadovoljni - zaključio se Karić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stijan

14.11.2021 22:14

Osmene, volim tvje kmentare jer su konstruktivni.Mesdjutim na nije epa, sve što je imala je skrtila na svm licu, botoksirana kujam, bez trunke poštovanja i morala u sebi.Ona je zlo. Budi srećan što je Stefan otkačio inače bi t4e iselila iz sopstvene kuće. Žena romiskuitetna prošla sito i ršeto čak i više od toga. To nikada nije bila žena za Dejana.ona nema empatije prema nikom. Njen egoiza se ispoljava u svakom trenutku. pohlepa za slavom, novcem, da bude u centru pažnje projevejava na sve strane.Dejan je TOP mladić na svim poljima.Mlad,lep,zgodan vrlo inteigentan, udar ,svaka reč mu je na mestu-Obrisaće pod on sa njom, samo malo sačekaj.Potonuće manipulatorka kao Titanik,neće znati gde se nalazi.Deki ima neidjenu odršku napolju. Bosna cela plače za njim,jer je poseban, izuzetno dobar i kulturan mladić. On će se sigurno razesti od nje i neće je pogledati niada višeOna jev eć daleka prošlost, sačekaj kjoš koji dan , uerićeš se. Ništa od njihovog pomirenja neće biti,jer u se ona gadi.