KAO ŠTO DALILU ČEKA LJUBAVNIK KAD IZAĐE, TAKO JA ČEKAM CARA: Ademir Peleš Pele odlučan u svojoj osveti!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

06.11.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Ademir Peleš Pele koji je napustio velelepno imanje nakon što mu je Filip Car polomio vilicu se oglasio i otkrio planira li svoj povratak u Belu kuću, ali i na koji način će se obračunati sa Carem.

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš Pele čeka Filipa Cara da izađe iz Zadruge

Skandal koji je nastao pre mesec dana u rijalitiju ''Zadruga'' ne jenjava. Naime, na jednoj od žurki koju je organizovao Veliki šef došlo je prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna između Filipa Cara i Ademira Peleša, kada je Car udario pesnicom Peleša u predelu glave i polomio mu vilicu zbog čega je Pele hitno hospitalizovan, a zatim i operisan.

Republika

Foto: instagram.com/ademirpeles

Filip Car pretukao Ademira Peleša Peleta

On se sada oglasio da Srpski telegraf i Republika.rs i otkrio da li planira da se vrati u Belu kuću, pa dodao i kakve planove ima kada je u pitanju dalji obračun sa Filipom Carem koji je još uvek u ''Zadruzi''.

- Moja odluka da se ne vratim u rijaliti potekla je iz više razloga. Još uvek čekam zvanično mišljenje doktora o stanju moje vilice, da li ću do kraja života nositi šrafove ili ipak ne, drugo prevelik pritisak je učinio svoje da dignem ruke od tog šoua. Čuo sam da je Car rekao Dalili da me udario zato što sam spavao s njom i izneo to za crnim stolom, ako ćemo tako dug je red muškaraca koji su to isto uradili, pa mu želim puno sreće u obračunavanju, ali svakako mu želim dugu i srećnu vezu sa Dalilom, da ga dovede u njen kraj koji je ujedno i moj, a za gostoprimstvo i dobrodošlicu ću se pobrinuti ja, sa velikim zadovoljstvom, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje - rekao je Ademir, pa otkrio i da trpi veliki pritisak:

Republika

Foto: republika.rs

Ademir Peleš Pele o Filipu Caru

- Isto tako pritisak je veliki na mene da ako se vratim ne smem ništa uraditi od fizičkog kontakta jer ću biti odmah diskvalifikovan ili tužen za 50.000 eura, jer ja sam njima nebitan, a on je itekako bitan jer radi šta god želi bez posledica.. Ja nisam neko ko bi mogao na ove stvari što su se desile samo verbalno se svađati, tu bi odmah došlo do fizičkog obračuna verovatno odmah na mom ulasku u ''Zadrugu''. Što će se kad tad i desiti, tako da ne želim radi sebe da se vraćam tamo jer znam sebe, svoj temperament. Ponižen sam javno i ja to nikad neću zaboraviti ni oprostiti sve dok se on i ja ne obračunamo. Tako isto pritisak ogromni imam od naroda koji mi svašta pišu, od ljudi koje poznajem i onih koje ne poznajem, od mene se očekuje da se vratim i potučem se sa njim, jer mene svi znaju ko sam i šta sam. Kao što Dalilu čeka ljubavnik s kojim je bila pre rijalitija, tako ja čekam Cara - rekao je Pele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vladan

07.11.2021 07:48

Bolje da ga tuži nego da se tuče sa njim.

Odgovori 30 4
Zana

07.11.2021 10:11

Prelom vilice je teska telesna povreda. Zasto Veliki sef nije diskvalifikovao onog naivnog, glavatog, glupana za ovakav fizicki delikt?

Odgovori 32 4
Aca

07.11.2021 11:57

@Zana - Zato sto im CAR donosi gledanost, jadno da jadnije ne moze biti...

Odgovori 25 1
Stanko

07.11.2021 14:03

Pele od itno odnesi tužbu i tuži ovog nasilnika koji pravi haos u Zadruzi. Doićeš ga na Sudu uz veliku odštetu. Ne odustaj. Odmah ssada to učini da ne bi slučaj zastareo.Nadji advokata da ti to odradi,pod hitno da ne bi zastareo slučaj. Ti si super lik, glavu gore i samo napred.Dalila je romiskuitetnaosoa i bruka za ženski rod. Srbija je je voli.Otac je se ponovo odrekao i svu podršku pruža Dekiju. Poručio je da ona nema gde da se vrati više. Oje ne prihvata, a kua se vodi na njega i prepisaće je Dekiju. Ogromnu oštetu ćeš dobiti a on će u zatvor gde mu je i mestoUz tebe smo

Odgovori 15 5