MILJANA SE UBOLA NA EKSER, A ONDA PRIZNALA: Nisam primila tetanus, hvata me BESNILO, tera me da se bijem!

Autor:

Zadruga

28.10.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić razvila je teoriju zavere da osobe koje ne prime vakcinisu protiv tetanusa, nakon uboda na ekser dobijaju napad besnila.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić plače

 

Miljana Kulić tokom dana požalila se svom partneru Lazaru Čoliću Zoli o tome da je hvata besnilo, jer se ubola na ekser. Ono što je sve nasmejalo jeste to što je Kulićeva počela da tvrdi kako je sve hvata na besnilo i da bi volela da se bije.

Čolić je pokušao da je urazumi, ali mu nije pošlo za rukom, te je i on ovo shvatio kao urnebesnu šalu svoje voljene, po čemu je ona i planetarno poznata. 

- Hvata me besnilo - rekla je panično Miksi.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić tužna

 

- Pre te je hvatalo na svakih pet minuta, sad te hvata na svaka tri dana. Doći će dani kad će totalno prestati da te hvata - smirivao je Zola.

- Ubola sam se na ekser, a nisam primila tetanus. Bilo je zakazano za dva i po meseca tad kad sam se ubola, ali me produkcija nije vodila. Je l' moguće da me od toga hvata besnilo? - pitala se uplašena Miljana.

- Nije - odgovorio joj je Lazar.

- Tera me da se bijem. Tera me na agresiju - ponavljala je Kulićeva, dok je Čolić grlio i govorio joj da će sve biti u redu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

29.10.2021 12:29

Da li je ovakvo razmišljanje moguće?