GODINAMA BILA ZALJUBLJENA U DEJANA, PA NJEMU I DALILI BACILA CRNU MAGIJU: Komšinica Dragojevića kroz SUZE otkrila JEZIVE DETALJE, OVO IM JE ZAKOPALA U DVORIŠTE!

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

15:10

Komšinica Dejana i Dalile Dragojević otkrila da je jedna devojka bila ludo zaljubljena u njega, te ne na ljubavni par bacila crnu magiju.

 

ST/N. Madnić, Pixabay

Dalila i Dejan Dragojević

 

Dalila Dragojević ostavila je svog muža Dejana Dragojevića i ušla u vezu sa Filipom Carem pred kamerama rijalitija "Zadruga 5". Tim povodom oglasila se njihova komšinica i otkrila šokantne detalje:

- Šokirani smo. Dejan i Dalila su jako fina deca, delovali su skladno. Čula sam da je njen otac van sebe, jer ne može da veruje šta se dešava, a i uznemiren je zbog reputacije koju FIlip Car ima iz prethodne sezone. Priča se po Šepku kako je jedna devojka iz Loznice bila smrtno zaljubljena u Dejana, kako je obilazila hodžu, koristila one trougliće koji se zakopavaju u zemlju, moguće je da je iskoristila priliku sada kada se radila nova ograda i kopala zemlja ispred kuće da je tada to zaturila. Dalila je čak i sumnjala da nešto i nije kako treba - otkrila je komšinica koja je želela da ostane anonimna i dodala kako je ta devojka tvrdila kako će Dejan "kad tad" biti njen i da će ga Dalila ostaviti.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

Kako navodi komšinica, ova devojka izgledom izuzetno podseća na Dalilu.

- Proganjala ga je. Raspitivala se za mesta na koja oni idu i često se pojavljivala u isto vreme kada i oni. Uhodila ih je i na društvenim mrežama. Bog neka mi oprosti, ali ne bi me čudilo da su te vradžbine uticale i na gubitak bebe - drhtavim glasom završila je razgovor komšinica za Pink.rs, koja je insitstirala na anonimnosti.

Podsetimo, Dalila i Dejan su se u više navrata hvalili njihovim ljubavnim gnezdom, pa je Dalila više puta kačila na instagram kako napraduju radovi oko njihove kuće.

 

Komentari (0)

Loading