MAJA MARINKOVIĆ UDARILA NA CARA! Nakon javne prevare i afere sa udatom Dalilom: DELIMA JE SVE POKAZAO!

Autor: Republika

Zadruga

14.10.2021

18:24

Nakon što je Filip Car za crnim stolom otvoreno priznao emocije prema Dalili Dragojević, ali i priznao da bi voleo da porzagovara o svemu sa Majom Marinković, oglasila se i ona i iznela svoj stav.

Instagram printscreen

Maja Marinković o Filipu Caru

Rijaliti ''Zadruga'' ne može da prođe bez neke javne prevare i zaljubljivanja, tako je i u petoj sezoni. Naime, Filip Car otvoreno je priznao svoje emocije prema udatoj Dalili Dragojević, koju neretko pokušava da napravi ljubomornom pominjanjem bivše devojke Maje Marinković.

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car ne krije emocije prema Dalili Dragojević

Za crnim stolom Caru je postavljeno pitanje u vezi sa Dalilom, Majom Marinković i njegovim osećanjima, a on je onda otvoreno rekao šta prema Maji oseća:

- Što se tiče lemura, bio sam sa Majom i dan danas ne mogu da kažem da je ona moja duboka prošlost. Da uđe sada, voleo bih da porazgovaramo, da joj kažem sve. Ne bih želeo odnos, vezu ili nešto, nego samo da porazgovaramo i da joj objasnim sve kako se desilo - otvorio se Car.

 

 

Nakon toga se oglasila Maja Marinković koja je otvoreno rekla da o pomirenju sa Filipom Carom ne razmišlja.

- On je pokazao kakav je čovek ispao prema meni, mene on u ljubavnom smislu ne interesuje. Ja nisam necivilizovana osoba da nekoga ne saslušam, ali ne verujem da bi mene interesovalo to što on meni ima da kaže, jer je delima sve pokazao - zaključila je Maja.

 

Komentari (1)

Loading
Gordana

15.10.2021 06:09

Koja bre crna afera sa Dalilom? Stavila ih produkcija dve nedelje u izolaciju kako bi pravila lažnu priču jer im je pukla sezona pa oni moraju tamo zatvoreni nešto i da pričaju.