VERILA SE ZERINA HEĆO: Bivša zadrugarka pokazala MISTERIOZNOG VERENIKA, a evo kako je izgledala prosidba! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zerina Hećo izgovorila je ,,da" misterioznom muškarcu, kog krije od očiju javnosti. Ona nije krila svoje oduševljenje, pa je svima pokazala kako je izgledao delić atmosfere kada joj je verenik zatražio ruku.

Republika

Foto: instagram.com

Verila se Zerina Hećo

 

Bivša zadrugarka i pevačica Zerina Hećo napokon je našla čoveka svog života, koji ju je prošle noći zaprosio i ostavio bez teksta. Naime, Zerina već neko vreme uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, a kako je proživljavala pakao zbog bivših momaka, ovaj put joj se izgleda posrećilo, pa je naletela na osobu koja je iskreno voli. 

Ona je prošle noći zaprošena, a delić atmosfere podelila je na Instagram profilu. U komentarima su se samo nizale lepe reči i čestitke, a Zerina nije mogla da sakrije količinu sreće koju je osetila u tom trenutku. 

Republika

Foto: instagram.com

Zerina Hećo i njen misteriozni verenik

 

Svima je zapalo za oko to što je Zerinin verenik stranac, koji joj je priredio neverovatno iznenađenje na vrhu jedne zgrade. Baloni, sveće, latice od ruža, bogata trpeza i najskuplji šampanjac su samo deo detalja koji su bili prisutni prošle noći. 

Zerina je potom svima poslala jasnu poruku da je napokon pronašla svog kralja, a nije ni krila da se tokom neverovatno osećala osećala kao prava princeza. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mellisa

01.10.2021 11:15

Mogao bi doticni,kada vec ima novca za skupocen prsten,sampanjac itd...itd.. Da uradi sebi manikir pedikir ,nokti su mu katastrofa a I to kurije oko ili sta vec na palcu mi prosto ide u 1 kadar posle neurednih noktiju, sta sve ljudi placaju samo da bi se njihova imena spominju po internetu.....strasno....Ali opustajuca vest, bas sam se ismejala posle uzasavajucih I istinitih prica o NPR.Kovidu.