MENSUR JE SAMO BLEDA KOPIJA TOMOVIĆA: Ljuti rivali podgrejali stari rat, Dalila otkrila ŠOK ISTINU o Ajdarpašiću!

Autor:

Zadruga

12.09.2021

00:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Dalila Dragojević otkrila je istinu i o paklenom planu Mensura Ajdarpašića!

Dalila Dragojević je u toku emisije ,,Pitanja novinara” napala Mensura Ajdarpašića, jer je on uputio opomenu svim zasrugarima da ukoliko napadnu njegovu sadašnju devojku Milicu Veselinović uvrede, da im to neće oprostiti.

Dalila je iznela svoje mišljenje o celoj situaciji, a potom Ajdarpašića uporedila sa njegovim ljutim neprijateljem Vladimirom Tomovićem, sa kojim nijedno od njih dvoje nije u dobrim odnosima. Mensuru se način na koji ga je Dalila uporedila nije svideo, pa je zaurlao na nju.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/youtube.com/Zadruga Official

Dalila ponizila Mensura zbog Tomovića

- Slažem se apsolutno sa Mikijem i Karićem. Ušao je ovoga puta pod velikim gasom, kao da je ojačao, kao da se sve nešto probudilo u njemu, sve ono što nije pokazao u prethodnoj sezoni. Kada je prvi put bio u rijalitiju, ušao je iskreno i bio je nesnađen, ali je kao takav postao ono što jeste. Uglavnom ti novi učesnici uđu kao iskreniji i tada je to bio Mensur. Ovo sada mi se ne dopada, ušao je pod velikim gasom, takođe ova pretnja svima da niko ništa ne sme da kaže, ovo nije boks ring, ko je koliko fizički spreman i slično. Ovde treba svako da iskaže svoje mišljenje, niko nikoga ne treba da sputava da kaže šta misli - odgovorila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila uvredila Mensura

 

- Ženska osoba u nekom odnosu, treba da sprečava bilo kakvu vrstu frke, ja nikada ne bih dozvolila da Dejan skače na ljude jer me nazivaju svakakvim imenima. Mali je period, ne znamo je, ne zna je niko ovde pa ni on, mislim da je rano za to skakanje. Možda ćemo svi ostati zaprepašćeni, ako novinari nešto iskopaju, ko zna šta može da bude, možda Ante bude najmanja stvar koja može da joj se zameri. Mislim da je ovo bleda kopija Tomovića, realno mi nismo u dobrim odnosima, ali to je moje mišljenje, uzeo devojčicu pod svoje i kao štiti je od nas kao da smo mi aždaje. Niko se ovde nije pobunio kada je zapretio. Ja samo smatram da je rano da on tako srčano skače zbog nje - navela je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veljo

12.09.2021 18:01

Mensur je jdivan mladić. Samo napred care. najjači si Svi,svi glasamo za tebe...glavu gore i samo napred..Dosta si patio u životu. Konačno da se materijalno središ i pomogneš svojoj porodici.To je mladić koji se ne stidi ni jednog poosla... Super lik. Mali naš si favorit Idemooooooooo do pobede

Milica

12.09.2021 19:42

Ajde Delila dosadili ste i Bogu i narodu kunem ti se. Ti,Dejan i Irma -catastrophique Helas, pour Mensur t'a dis tout verité