AFERA "SVASTIKA" RASKRINKANA DO KRAJA: Viktorijina drugarica progovorila o Janjušu, DETETU i VRELOJ AKCIJI, a zbog Nikole Grujića je imala ozbiljne PROBLEME! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović napravila je veliki haos svojom pojavom u rijalitiju ,,Zadruga 5", a na videlo su isplivale sve njene tajne o odnosu sa sestrinim mužem Nikolom Grujićem, kao i afera sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen, Republika.rs/O. Bogdanović

Janjuševa bivša otkrila sve o aferi sa njim pre Zadruge 5

Nova kontroverzna učesnica rijalitija ,,Zadruga 5" Viktorija Mitrović privukla je pažnju svojom pojavom i načinom života. Ona je pred ulazak u rijaliti otkrila da ima bogatog dečka, koji joj omogućava lagodan život, a čak joj je i silikone kupio, odnosno ona voli da kaže da je ona platila nove grudi od novca koji joj je dečko dao.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njenom porodicom, međutim, njena drugarica nam je otkrila da oni ne žele da daju izjave za medije, zbog čega se poteže pitanje da li uopšte ima njihovu podršku za njen medijski rad. Međutim, njena drugarica koja nije želela da joj se spominje ime, je otkrila dosta pikantnih i sočnih detalja o Viktoriji. Odmah na početku smo je upitali zbog čega je Viktorija uopšte uplovila u svet poznatih. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Janjuš imao aferu sa Viktorijom Mitrović iz Zadruge 5

 

- Ona je to razmišljala duži period i ostvarilo se, ne znam kako je dospela u sve to, ali je oduvek htela. Ja koliko znam želi da zaradi za dete, o kom ne želi da se priča i piše, sad da li će otvarati "Onlyfans" ili šta će da radi, to će ona odlučiti u sekundi, takva vam je ona.

Afera ,,Svastika" je uzdrmala ceo region, a mi smo upitali drugaricu ove atraktivne zadrugarke da nam otkrije šta se krije iza svega. Naime, kako je poznato, Viktorija je ispričala da je imala aferu sa mužem njene sestre, koji se isto nalazi u rijalitiju, a u pitanju je pevač Nikola Grujić, zbog čega su svi bili šokirani. On je tvrdio da nije znao da je Viktorija sestra njegove supruge, pa nam je misteriozna drugarica otkrila šta se zapravo desilo. 

 

 

- Čula sam se sa izvorom koji je upoznat sa tim, sa rođakom jednom koja je bliska sa Viktorijom. Sad ću vam pročitati, u suštini sve što je Viktorija rekla je tačno, on je nju muvao i kada je saznao da je sestra od njegove žene, on to nije znao, ali da napomenem ta žena nije njena sestra nego tetka, to sam saznala, ali je Viktorija slaba sa tim rodbinskim linijama. Radila je u tom restoranu, Nikola je tamo bio na svirki, ona ga je prepoznala, prišla je da ga pozdravi, ona je rekla da pozdravi njegovu ženu, on je njoj rekao da nije znao da njegova žena ima lepu sestru, pozvao je da nastave dalje, nije nastavila, ispričala je njenima posle toga kada je došla kući. Posle nekoliko dana joj se javila Nikolina žena, Ljilja se valjda zove, iznapušavala je i blokirala na Instagramu. Ženi je uvek kriva druga žena, nikada muškarac koji je to radio. Nije da ne pričaju sa Nikolom, ali prosto se nisu ni viđali iz Viktorijine familije, nije razlog rat, nego prosto je dogovor da se ne oglašavaju. Viktorija je i dalje blokirana toj Ljilji, ali stvarno ništa nije bilo, niti su se videli, on je nju nastavio da muva, iako je znao da je sestra njegove žene. Čak i Viktorija je bila šokirana, mislim, kako su mogli da reaguju roditelji, verovatno kao mi sada, bili su šokirani kao i Viktorija.

Inače, Viktorija je priznala da je imala aferu sa Markom Janjuševićem Janjušem, te nam je njena drugarica, koja izuzetno poznaje atraktivnu crnku prepričala i kako je došlo do njihovog upoznavanja.

 

 

Do afere sa Janjšem je došlo tako što je on nju zapratio na Instagramu, javio joj se, ušli su u neku priču, a ostalo će ona sigurno ispričati vremenom šta se sve dešavalo u njihovom odnosu. Mi smo svi bili šokirani njihovom pričom, ali smo znali, ona to nije krila, ona je uvek otvorena i iskrena, ne krije i ne pravi se da je neka svetica, kod Viki je uvek i sve transparentno.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Janjuš u provodu sa Viktorijom Mitrović

Viki je pre ulaska u rijaliti imala problem zbog deteta, iako ne voli da priča o toj temi, mi smo uspeli da saznamo zbog čega nema kontakt sa muškarcem koji joj je napravio bebu. 

- Imala je probleme sa ocem deteta, nije sa njim, dete je pripalo Viktoriji. Veoma je brižna majka i dete je sad kod njenih, oni vode računa oko svega što treba. Oni se kao porodica slažu i uskaču jedni drugima kada god je potrebno, ali znate kako to uvek biva u tim burnim odnosima. Posvađala se sa tim čovekom koji joj je napravio dete, srećom, dete je ostalo kod nje i veoma su vezani jedno za drugo - govori Viktorijina drugarica za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

12.09.2021 10:47

LAZE. Dete skoro da i ne vidja, a ocu deteta pretila svojim ljubavnicima narkomanima, nadjite oca da da interviju. Nadjite njenog makroa Neleta Upitnika iz Smedereva.