STANIJU URNISALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Starleta na meti podsmeha, ŽESTOKO OSULI PO NJOJ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je na meti podsmeha zbog fotke sa društvenih mreža, na kojoj neodoljivo podseća na Donatwlu Versaće!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija na meti podsmeha na društvenim mrežama, upoređuju je sa Donatelom Versaće!

 

Starleta Stanija Dobrojević preksinoć se uselila u "Zadrugu 5", a njen izgled je već dva dana tema komentara na društvenim mrežama.

Stanija se pred ulazak u novu sezonu "Zadruge" ponovo "doterala" kod estetskog hirurga, a mnogi smatraju da je ovog puta preterala, te da se potpuno izobličila. Kako su pojedini mediji spekulisali, starleta je za doterivanje dala 13.000 evra.

Tako ju je jedna korisnica Tvitera najpre uporedila sa modnom kreatorkom Donatelom Versaće, koja je poznata po velikom broju estetskih operacija koje je uradila.

- Tetka Stanija Donatela Versaće - napisala je ona, znajući da je Donatela Versaće poznata po tome što je svoju lepotu uništila upravo estetskim korekcijama.

Ali komentar koji je ubedljivo najsmešniji, a ima i istine u njemu, je onaj u kome je devojka iznela da je bila ubeđena da je videla jednu poznatu srpsku pevačicu:

- Ja mislila Zlata Petrović - napisala je ona, aludirajući na to da starleta izgleda starije nego što jeste.

Podsetimo, Stanija je, kako se pisalo, na sebi radila usne, grudi, nos, kapke, zube i zadnjicu, a za sve to, kao i za nadogradnju kose, izdvojila je gotovo 13.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

08.09.2021 13:42

Stanija,ne brukaj se vise. Smesna si zeno,cepis se i trcis a to ti ne prilici. Prodje tvoje.

Odgovori 17 1
MladenBg

09.09.2021 05:06

@Nikola - Potpuno se slazem sa Nikolom, zena koja sve sto je moglo operisala, i seta se kao usr.. golub u spilhoznicama, puna sebe. Mislim da su osobe koje se promovisu i sepure vestackim atributima zrele za ludnicu. Usput, ona sada izgleda sva otecena i odvratna. Mislim da njoj vise nije mesto u rijalitiju, vec da pocne da radi neki ozbiljan posao i normalno se obuce.