DELIJE NA NOGAMA: Novo pojačanje Crvene zvezde USKORO DEBITUJE!

Autor:

Sport

08.09.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Crvene zvezde, Rišairo Živković bi trebalo da debituje za crveno-bele već ovog vikenda u meču sa Proleterom.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Crvene zvezde

Živković od maja nije odigrao takmičarsku utakmicu, pa se očekuje da u subotu krene sa klupe i debituje pred "Delijama", piše "Sportski žurnal".

Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije nije fizički spreman za 90 minuta, pa će postepeno biti uvođen u sistem trenera Dejana Stankovića.

Živković je redovno trenirao, a kad se ekipa kompletira posle povratka reprezentativaca krenuće u ozbiljniju borbu za mesto u timu.

Republika

Foto: crvenazvezdafk.com

Rišairo Živković uskoro debituje

Navijači nestrpljivo očekuju i da vide na kojoj poziciji ga trener Stanković vidi, najverovatnije će ga najviše koristiti kao centarfora.

Na pojedinim utakmicama mogli bi u isto vreme na terenu da se nađu i Pavkov i Živković, a određenoj minutaži u nastavku sezone nada se i Dioni.

Francuz nije pronašao klub koji bi prihvatio da pokriva njegovu platu i definitivno ostaje na Marakani bar do zime.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading