ALEKSANDRA SUBOTIĆ HITNO OPERISANA: Starleta objavila fotku iz bolničkog kreveta, a evo zbog čega je morala POD NOŽ! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.08.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić odazvala se pozivu portala Repulika.rs i otkrila sve detalje o njenoj novoj operaciji. Nije krila vrstu zahvata koju je uradila, a na Instagramu je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, zbog koje su se svi iznenadili.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Subotić hitno otišla pod nož

 

Buduća zadrugarka Aleksandra Subotić i rijaliti zvezda otkrila je na društvenoj mreži da je pre nekoliko sati operisana, pa je objavila na Instagramu fotografiju iz bolničkog kreveta. 

Naime, Aleksandra je trebala sa svojim iazbranikom i ocem njenog deteta da otputuje na more, ali zbog operacije koju je imala zakazanu, nije mogla da spakuje kofere i ode na odmor. No, to Subotićevoj nije predstavljao problem, a kako voli da istakne, nije ljubomorna i veruje svoj partneru u potpunosti. 

Iako su mediji pisali da je Jelena Pešić glavni razlog njihovih razmirica u braku, Aleksandra se oglasila i demantovala te natpise.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić

 

Kontaktirali smo Subotićevu, te se ona odazvala našem pozivu i otkrila zbog čega je morala hitno da ode pod nož. Nismo želeli da je uznemiravamo, ali nam je samo prokomentarisala da je u pitanju estetska operacija, a onda nam je misteriozno nagovestila da ćemo uskoro svi imati prilike da vidimo. 

Ostavili smo Aleksandru da se odmara i opušta, a uskoro svakako očekujemo premijeru njene nove estetske operacije. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Subotić u bolničkom krevetu

 

SILIKONI SU JOJ K'O DOBAR DAN:

Foto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic

 

 

Rijaliti ličnost i starleta Aleksandra Subotić uvek je isticala i preporučivala dobre estetske i plastične hirurge. I sama je nekoliko puta odlazila kod plastičara i estetičara kako bi promenila ono što joj se nije svidelo na njenom telu. Iako je uvek isticala da prvo ulaže u duhovno, pa onda u fizički izgled, Aleksandra je prethodnu godinu iskoristila da vredno radi kako na psihičkom, tako i za fizičkom planu. Aleksandra je poznata po velikim silikonima, koje je nekoliko puta operisala, dok nije dobila to što je oduvek želela. Srećna i zadovoljna, Aleksandra ne krije plastične operacije, šta više, uvek će posavetovati iz svog iskustva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading