FRAN PROGOVORIO O AFERI SA ANĐELOM VEŠTICOM! Zadrugar brutalno ponizio starletu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.08.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Fran Pujas progovorio je o odnosu sa starletom Anđelom Vešticom.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Fran Pujas i Anđela Veštica

 

Bivši zadrugar Fran Pujas progovorio je o odnosu sa  atraktivnom starletom Anđelom Vešticom, sa kojom je imao aferu nakon napuštanja rijalitija:

- Ne bih voleo produbljivati taj odnos. Mnogo je laži izgovoreno i sa njene strane, tako da ne želim komentarisati i ulaziti u rasprave sa njom. Nemam predrasude ni prema čemu. Ona ima only fans, svako radi kako je dobro za njega - zaključio je Fran, piše Kurir.

Inače, njih dvoje su imali veoma tuburlentan odnos koji nisu skrivali od javnosti, a posebno pikantne detalje kada su romansu završtili: 

- Zamisli budalu koja će stvarno da poveruje da sam se ja tebi javila prva i da sam prva tražila da se vidimo. Ne kažem da sam te odbila, pristala sam jer si intersentan. Jedna stvar za koju mogu da te pohvalim da stvarno dobro je*eš. Ušao si u auto da uzmeš rizle, nemoj da izvadim snimak kako nisi znao da izađeš iz auta koliko si se naduvao. Nemoj da ti dođem tamo u Šimanovce da obrišem patos sa tobom - poručila je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading