DVA ŠVALERA I JEDNA ZGODNA CRNKA: Edis i Janjuš uhvaćeni u provodu sa fatalnom zadrugarkom, od njegove ljubavnice ni traga, ni glasa!

Autor:

Zadruga

29.07.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavela ih je svojom lepotom!

Foto: instagram.com
Jelena i FIlip

Prošle noći beogradski život bio je prepun poznatih faca, a među njima našli su se i bivši zadrugari koji su napravili opšti kolaps na splavovima.

Naime, poznato je da su se Jelena Pešić i Filip Car već jednom našli u izlasku, gde su napravili provokativnu fotografiju, međutim, ni jedno, ni drugo nisu želeli da otkriju da li među njima postoje ljubavne varnice.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.comfilip_car_capo_ck
Jelena i Filip

No, njima je društvo pravio Marko Janjušević Janjuš, koji se po raskidu sa Majom Marinković dosta opustio, te ga često možemo videti u noćnim izlascima, skupocenim večerama, ludim provodima. Ono što je zanimljivo jeste da su Jelena i Janjuš tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 3" znali da vrlo često uđu u konflikt, zbog tadašnje njegove ljubavne afere sa Majom. Mnogi su pomislili i da je između njih dvoje postojala tajna veza, koju oni nisu želeli da otkrivaju.

Njih troje sa ostatkom društva provodili su se do ranih jutarnjih sati, a sve vreme su obaveštavali pratioce i medije šta rade, kako bi se o njima pričalo i pisalo. U jednom trenutku im se pojavio i još jedan bivši zadrugar, a u pitanju je Edis Edo Fetić, koji je nedavno uhvaćen da je ponovo zvanično u vezi sa bivšom ljubavnicom Draganom Mitar. 

Foto: instagram.com
Zadrugari na okupu

Podsetimo, da je Jelena imala velikih problema zbog Edisa, kada je tražila tajni zadatak u rijalitiju da prizna da joj seon sviđa, zbog čega se kasnije posvađala sa Draganom. Međutim, izgleda da je večeras Dragana zakazala potpuno druge stvari, dok je Edis uživao pored atraktivne crnke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

11.08.2021 21:08

Ona sa svojom ocvalom facom može zavesti samo muškarce od 50+. Jadnica ganja samo muško društvo da bi se osetila poželjnom, a nijedan je neće.