(VIDEO) ŠA ZARATIO SA OCEM ZBOG TARE: Reper se odriče porodice zbog ljubavi sa zadrugarkom?

Autor:

Zadruga

20.07.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša otkrio sve detalje o kojima su svi dugo čekali da čuju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša progovorio o Tomoviću i Ivani

Nenad Aleksić Ša bivši učesnik rijalitija Zadruga 4 i popularni reper, koji je prevario svoju bivšu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov pred kamerama, progovorio je o svemu što je narod hteo da čuje i sazna.

Naime, u razgovoru sa voditeljkom Katarinom Ristić u emisiji ,,Red Zone" reper je otkrio sve ono što mu je ležalo na duši. Dosta se spekulisalo o odnosu Ivane i Vladimira Tomovića, budući da je reperova bivša supruga provela 10 letnjih dana u Crnoj Gori, pa je on progovorio na tu temu, ali i o odnosu sa Tarom.

Foto: youtube.com printscreen Hype tv
Ša odgovora o Ivani i Tari

- Baš me briga šta moji roditelji misle. Ja njih volim, ali ja sam samog sebe vaspitavao, sam sam se borio kroz život, sam sam sebi račune plaćao. Ja imam super roditelje, ali ja sam sam sebe vodio kroz život. Moja keva gotivi Taru, ali joj je zamerila neke šamare što mi je nalupala. Ćale se tu kao nešto busa, nešto se on pita. Rekao sam mu:,,Sram te bilo”! Ja njega volim, ali će imati jedan poduži razgovor sa mnom, da mu više nikad to ne padne na pamet. I da je najgora, zamerio sam što joj nisu pomogli kad je izašla iz Zadruge – rekao je Nenad.

Foto: youtube.com printscreen Hype tv
Voditeljka Katarina

- Iznervirao sam se u tom trenutku. Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome – rekao je Nenad. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000e – rekao je Nenad kasnije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading