(FOTO DOKAZ) DRAMA SE NASTAVLJA! Đedović JAVNO iznosi DOKAZE PROTIV TARE I ŠA, NENAD NE PRESTAJE DA GA ZOVE!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović polako ispunjava sve što je rekao i obećao Tari i Ša, pa javno iznosi sve, Aleksić ne prestaje da ga zove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Svađa i haos između bivših zadrugara i prijatelja ne jenjava, Marko Đedović rešen je u svojoj nameri da raskrinka i otkrije pravu istinu o ljubavnom paru, Tari i Ša.

Naime, Đedović je u toku dana objavio na svom instagram profilu kompromitujući snimak Tare Simov, a zatim ga je obrisao uz objašnjenje zašto je to uradio, a sve to je propraćeno i dokaznim fotografijama.

On je prvo postavio skrinšot u kom se vidi da Ša pokušava da dobije Marka.

Foto: printscreen/instagram.com/marko_djedovic_
Ša zove Marka Đedovića

 A onda je usledilo i Đedovićevo obraćanje direktno reperu.

- Džabe zoveš i spuštaš loptu, ja sam ti pričao da ja nisam običan zadrugar, sa mnom nema nazad. Pustiš m**a, pa nemoj ovo, nemoj ono. Zahvali se Ljubanu i mojoj milosti za Taru, još ovoga puta, sledeći put nema ni to - pa dodao:

-Jadan mali Šarov. Da te podsetim samo na jednu staru izreku, nema goreg neprijatelja od bivšeg prijatelja. Ja sam vama prijatelj bio, vi meni nikada. A sada ćete videti kako život nije svima lep... napisao je Đedović.

 

Foto: printscreen/instagram.com/marko_djedovic_
Đedovićeva objava na Instagram profilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
MladenBg

21.07.2021 04:41

Obavestite ovu radio Milevu da je rijaliti zavrsen, osim ako ga ne placaju da i dalje pljuje onog mucenog Shabana, ili je covek zaljubljen u njega, trece nema.