NIJE IVANA FINA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA: Ša obelodanio nove detalje O BIVŠOJ SUPRUZI KOJE NIKO NIJE ZNAO DO SADA, ŠOK!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša udario na bivšu suprugu ponovo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić ŠA

Ša je po izlasku iz rijalitija priznao kako je reagovao kada je u Beloj kući čuo hipotetičko pitanje o njihovom druženju, a potom je otkrio i pojedinosti razvoda sa suprugom koju je javno prevario.

Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000 evra - rekao je Nenad, koji je ponovio šta to nije valjalo u njihovom idiličnom braku, kako ga je isprva predstavljao:

- Što se tiče našeg odnosa, to je bilo okej, ali ja sam počeo da žalim za tim nekim životom. Ja sam neko ko voli da zuji, voli da se kreće, da se druži. Voli da popije, voli da se zeza. Dok sam bio u braku, toga nije bilo! Ne zbog našeg odnosa, nego sam previše jurio za parama, previše sam radio. Ivana je neko ko je ceo dan provodio vreme u salonu, ja sam bio kod kuće i nisam znao šta ću sam sa sobom. Ubila me dosada, monotonija. Više smo postali kao drug i drugarica – rekao je Nenad, a prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mitar

20.07.2021 14:39

Druze odluci se da li si puno radio ti ili ona. Kazes da si sedeo kuci dok je Ivana do kasno bila u salonu. Valjda ces sad imati to sto ti je falilo, pa i praznu gajbu a ne da te zena remeti kasnim dolaskom s posla. Buran ti zivot zelim, to jest nastavak.

Odgovori 11 0
Goran

20.07.2021 14:44

Mnogo je bolja od ludače.

Odgovori 11 0
Žarko

20.07.2021 15:58

Ivana je 100 puta bolja od ovo dvoje nemoralnih švalera.

Odgovori 11 0
Željko

21.07.2021 04:20

Ša ša ša ša Šašavko. Šarov laje laži a vetar gu nosi.