(FOTO) JAVILA SE NOVA DEVOJKA KOJA JE BILA SA STEFANOM KARIĆEM PA POTKAČILA MISICU! Tvrdi da je bila kod njega KUĆI, Osman odmah ODREAGOVAO!

Autor:

Zadruga

28.05.2021

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić morao da prokomentariše navode.

Foto: printscreen/instagram
Osman demantovao navode

Veliku buru u javnosti podigla je misteriozna devojka kada je na svojim društvenim mrežama potkačila Jovanu Misicu, i indirektno rekla da je imala nešto sa Stefanom Karićem.

Izvesna Kristina uputila je poruku učesniku Zadruge, a tim povodom oglasio se i Osman Karić koji je rešio sve dileme kada je ova lepotica u pitanju.

Foto: printscreen/instagram
Kristina tvrdi da je bila sa Karićem

- Koliko vidim niti ona prati Stefana niti on prati nju. Takvih devojaka kroz našu kucu prošlo je sijaset, koliko mogu da se prisetim ova devojka ni do kapije našeg dvorišta nije prišla, što znači da je ne poznajem, niti sam je ikada video. Devojke često umeju da kažu ako nisi nosila original Luj Viton torbu, nisi nosila torbu i kažu ako nisi prespavala sa Stefanom nisi se je*ala. Poslednja njegova ozbiljna veza koliko ja znam bila je devojka rodom iz Sarajeva a nastanjena u Novom Pazaru, a to je Sabina, prezime nisam zapamtio - poručio je Osman za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading