ZBOG NJEGA SAM BILA KAO HODAJUĆI LEŠ: Anastasija otkrila detalje koje je malo ko znao!

Autor:

Zabava

30.04.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija otkrila detalje nepoznate javnosti..

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Anastasija bez dlake na jeziku..

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić nedavno su pazarili nekretninu u luksuznom kompleksu u Beogradu, a kako se pislao oni su kupila dva stana, jedan iznad drugog od kog planiraju da naprave dupleks.

Cecina ćerka je sada otkrila koliko se njen život promenio otkada je otpočela zajednički život sa svojim izabranikom.

"Ništa se ne razlikuje, sve nam je isto. I kad nismo živeli zajedno, mi smo dosta vremena provodili zajedno, ili je on bio kod mene, ili ja kod njega. Sve je isto, samo je sada nadograđeno", rekla je Anastasija i otkrila da li joj je Ceca dala neki savet:

"Nije ništa. Ništa se tu specijalno ne menja, samo eto spavate zajedno i konstantno ste zajedno, ali to se dešavalo i ranije kad ja prespavam kod njega ili on kod mene". 

Anastasija dosta vremena provodi sa sinom njenog brata Veljka Ražnatovića, Željkom, a sada je okrila da li joj je proradio majčinski instinkt, kao i da zbog Željka nije noćima spavala.

"Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem. Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci", a prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading