STEFAN I JOVANA PONOVO U SUKOBU ZBOG ANĐELA RANKOVIĆA! Misica: Jedno drugom smo najveći neprijatelji!

Autor:

Zadruga

07.05.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje ukućana ponovo rešavali razmirice za crnim stolom.

Foto: youtube.com/printscreen
Nastao haos zbog Rankovića... Jovana Misica i Marko Đedović

U sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka" jedan od klipova koji je pušten bio je i razgovor Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, a voditelj je potom zatražio njihov komentar. 

- Pa ja ne znam, nju svi dovedu do ludila. Naša svađa je uvek haotična. Ona je mene lagala i ja sam to kometarisao na debati- započeo je Stefan, a potom je njegova devojka nastavila:

Foto: youtube.com/printscreen
Stefan karić ponovo našao Jovani zamerke...

- Ja dolazim do ovakvog stanja kada sam na ivici živaca. Stefan kada je ušao ja sam se zaljubila, a onda su kometarisali kako sam dobila krila, a lepo se vidi da smo on i ja jedno drugom najveći neprijatelji. Ja u zadnje vreme plačem zbog svega. Ovaj snimak mi nije bio prijatan - rekla je Jovana.

- Stefanu smeta što si mu rekla da si mu oprostila nešto, a nisi - dodao je voditelj Darko.

Foto: youtube.com/printscreen
Pravdala se... Jovana Misica

- Nema potreba da ja išta pričam jer mi nismo zajedno. On je rekao sve što je imao, a ja imam da kažem ali neću. U mom svetu ja ne bih blatila nešto što je moje. Meni nije jasno je l ja tebi treba da pominjem Tijanu, igračku, Ivu. Ja sam takva, ja ne mogu da se poljubim sa nekim sa kim nisam u vezi. Ja mislim da on ima nekog ko mu prija, pa zato ćuti - rekla je misica.

- Ovde je poenta da je ona negirala da je gledala Anđela - rekao je Đedović.

- Molim vas, to je glupost. Ja nisam Anđela gledala od kako sam ušla u vezu sa Stefanom. Oni pričaju da sam ja htela da prebacim priču sa Tomovića na Anđela - rekla je Jovana.

Foto: youtube.com/printscreen
Uključio se i Lepi Mića...

- Njemu smeta to jer je shvatio da su potegnute priče u prošlosti. Nju je ceo sto optuživao da je bilo nešto sa Tomovićem. . Ljudi su nju napadali zbog Vladimira, a podržavali zbog Anđela - pričao je Mića.

- Ti si meni rekla da ste se vi slagali i da su vam se susreli pogledi - nastavio je Đedović.

- Ja neću da navedem neke stvari i da ne otvaram teme koje treba da se završe. Ja sam ispala ljubomorna, psihopata jer nešto kažem - rekla je Jovana kada su je prekinuli Janjuš i Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

08.05.2021 12:23

Jovanu je teško trpeti. Svadjalica.