OPAMETILA SE?! Karleuša iznenada odlučila da se VAKCINIŠE, evo kada i gde!

Autor:

Zabava

05.05.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša poznata je kao veliki protivnik MMR vakcine i godinama se bori da ovo cepivo ospori, međutim, sada kada je njeno zdravlje u pitanju, odlučila je da primi dozu protiv korona virusa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Promenila mišljenje... Jelena Karleuša

Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila da će se sutra vakcinisati i pozvala sve građane da učine isto.

- Pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv covid 19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9 časova na novom punktu TC Ušće, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21 čas, bez ikakvog prethodnog zakazivanja vakcinom proizvođača po ličnom izboru. Vidimo se! - napisala je Karleuša.

Foto: instagram.com/karleusastar

Da li se predomislila i po pitanju MMR vakcine koju dobijaju deca protiv morbila, a koja pokriva i male boginje, zauške i rubeole, nije poznato. Sve u svemu, važno je da se Jelena predomislila i da će se vakcinisati, jer kao javna ličnost daje primer drugima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

05.05.2021 14:00

Čula za 3.000 dinara.

starleta

05.05.2021 16:01

vrlo V sarleta i natikača