GLUMILA PRED MILJANOM DA JOJ JE DOBRO! Oglasila se Marija Kulić i ispričala pravu istinu o svojoj bolesti!

Autor: Republika.rs

Zadruga

22.04.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić proteklih dana se smirila nakon što je dobila video poziv sa Marijom Kulić. Iako je delovala odlično nakon operacije, bivša zadrugarka sada otkriva pravu istinu.

Foto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić

Marija Kulić imala je hiruršku intervenciju nakon što joj je dijagonostifikovan tumor. Za sve to vreme njena ćerka Miljana je u rijalitiju pretnula od brige jer nije znala šta se dešava sa njom.

Nakon što su se čule, Miljana se smirila kada je videla Mariju sređenu i našminkanu, raspoloženu. Kulićka se sada oglasila i rekla kakvo je zapravo njeno stanje: 

-Ja sam oduševljena zbog Miljane, jako sam srećna što je sada vesela i što je mirna. Kada smo imale poziv, ja sam zvala jednu devojku kako bi me našminkala zbog Miljane, kako bi ona videla da sam dobro. Trenutno nemam vremena da pratim rijaliti, oporavljam se od operacije i otežano govorim, čitam samo načine lečenja kako bih se što pre oporavila i vratila na staro! -počela je Marija priču, pa nastavila: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić na video pozivu sa Miljanom

-Moja je najveća želja da ona bude srećna i da ostane tamo do kraja, kao i da postane najbolja verzija sebe i divna majka. Ona jeste detinjasta, ali sve vremenom dođe na svoje, nama je najbitnije da je ona srećna i da ima osmeh. Na žurki je bila jako vesela i kulturna, ali i lepo i pristojno obučena kao i što sam joj rekla! Ja sam prezadovoljna i najbitnije je da više nije sa Zolom, to je bila velika ljubav sa njene strane ali ju je sputavala u mnogo čemu! - rekla je Marija za Pink.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading