(VIDEO) OVO JE TOMIN KRAJ! ZA PAR SATI NADEŽDA BILJIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE: Produkcija zvanično saopštila!

Autor:

Zadruga

15.12.2020

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leteće perje!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Voditelj Ognjen Amidžić je i u ovoj nedelji okupio zanimljivu i aktuelnu ekipu – u prvom delu emisiju ugostiće ministarku energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zoranu Mihajlović i modnog kreatora Igora Todorovića, dok u drugi deo emisije stižu pevači Goga Sekulić, Nadežda Biljić i Sloba Radanović.

Zbog trenutnih epidemioloških mera, sve je izvesnije da proslave 2021. godine neće ni biti, barem ne kada je o klubovima, restoranima i kafanama reč. Sloba je među onim pevačima koji su već dogovorili nastupe za Novu godinu, a da li će se to zaista i ostvariti, kakvi su njegovi planovi u karijeri, da li planira neku novu pesmu i kada će se venčati sa verenicom Jelenom Đuričanin, popularni pevač otkriva u emisiji "Ami G Show".

 

Nakon javne Tomine prevare, ali i sukoba sa njegovom porodicom, Nadežda Biljić dolazi u Šimanovce da stavi tačku na sve spekulacije.

O tome kakav je zapravo bio njen odnos sa Tomom i njegovom porodicom, kroz šta je sve prošla njena porodica i ona otkako ju je Panić javno prevario, kako je njen sin Longo i šta planira dalje, Nadežda će otkriti večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

16.12.2020 01:05

Nadezda je mnogo lagala. Upliće svekrvu u sukobe a svoje roditelje brani od uvlačenja u sukob. Tomina majka ne sme da kaže "ljubi ga majka" a Nadezda može da kaže to za svog sina. Sa Nadezdom niko neće ostati u braku. Previše pije i svađa se. Otrovala se alkoholom.