Kristijan udario na Rešićkinog mrtvog oca: Pokojnog Nina sam vadio iz svinjca, nema kome nije dugovao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović udario je na Sandru Rešić, pa isprozivao njenog pokojnog oca Nina Rešića, tvrdeći da ga je "vadio iz svinjca jer je bio u dugovima do guše".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sve je počelo kada je momak sa vrelog asfalta počeo da provocira pevačicu "Granda" kako se trljala o polni organ Milana Jankovića Čorbe, posle čega je ona skočila kao oparena i obojici uzvratila još brutalnije.

Kristijan: Ova pevačica je patološki zaljubljena u Čorbu, on joj trljao ku*ac o bulju. To Tomović ne radi, on njih kao poštuje, ali Čorba je je*ač, on voli da je draži.

Sandra: Čorba, za ovo što kažeš sve lažeš, za Kristijana me boli dupe. O mene nisu trljali ku*ac, niko nikada! Ti si jedan paćenik koji živi Kristijanov život. Bio si dobar dok nisi krenuo s njim da se družiš. Sram te bilo, Čorba, sad si ti kao mangup?! A ti Kristijane, odakle tebi pravo da se meni tako obraćaš, nemoj da mi se obraćaš više.

 Kristijan: Sandra, Čorba ti je trljao ku*ac o bulju

Čorba: Trljao sam te, svi znaju.

Kristijan: Ja sam njenog oca vukao iz svinjca. Nema kome nije dugovao pare. Bio je propalitet!

Sandra: Pu*i mi ku*ac, lažni mafijašu! Pi*ko jedna, sramoto jedna, ženu kući imaš, a vataš Aleksandru za sise!

Sandra: Puši ku*ac, lažni mafijašu. Pi*ko jedna, ženu kući imaš, a vataš Aleksandru za sise


Pevačica je nakon toga izletela iz Bele kuće i stala pored kapije, gde je u suzama komentarisala celu situaciju.

- Pustite me svi na miru, ja nisam nikakva kurvetina! Ja nisam neko koga će neko da spreči u svemu! On samo laže, ništa nije preživeo, on sve laže. On samo hvata klinke - zaključila je Sandra.

Miljana: Zolo lopove, deda te jurio puškom da te ubije

 

Miljana Kulić ispričala je da njen verenik Lazar Čolić Zola zamalo nije stradao kada ga je deda jurio s puškom jer mu je krao jabuke. Poznata Nišlijka svako malo otkrije neke nove detalje vezane za dešavanja iz spoljnog sveta u kojima je glavni akter zadrugar iz Dervente.

- Ko ti je rekao da si pošten? A što si krao? Rekao si mi da si išao da kradeš jabuke i da te deda od 70 godina jurio puškom. U tom duksu si plakao na poligrafu i folirao se, kao tebi je bilo mnogo teško - siktala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading