RAT! Kristijan: Svi u Evropi znaju kako mogu da te odvedu u krevet! Stanija: Da si bitan, odavno bi te ubili!

Autor: Mondo.rs

Zadruga

13.08.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između prošlih i budućih učesnika Zadruge, Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević, ne smiruje se.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan i Stanija

Golubović je prvo upitao starletu da li je u Farmi 6 bila trudna i abortirala, ona je to negirala, nazvala ga "kraljem lovačkij priča", zatim on nju "Stanijom oralijom i prostitukom", a sada stižu nove uvrede.

Stanija se još jednom oglasila putem Instagrama, poručila Kristijanu da je "odron", pomenula njegovu suprugu, ali i najavila tužbu!

"Ček, neki dan sam bila trudna s njim i abortirala, a sad ipak nisam bila trudna, nego pilula posle i neko me p*nio? Pa hahaha! Je l' te to mučenica od žene napala kući misleći da si bio sa mnom, pa si brže bolje promenio ploču da nisi ti nego neko drugi? Pa tek ti ta priča ne pije vodu, retardu retardirani... Krile, jesi priznao ženi kako si mi cvilio da bi me ženio? Da si zvao, pisao na viber, molio, smarao da se vidimo? Nego pi*kooo, daj ime, prezime, sliku tog što me je p*nio ili dedu što pominješ? Ajde ako si mangup?! Koliko laješ, da si nešto vredan, već bi dobio metak, nego te ovi mangupi ne uzimaju za ozbiljno, sprdnja si im, jer šta god kažeš znaju da lažeš", napisala je ona između ostalog i najavila tužbu.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

"KLOŠARU JEDAN, CELA SRBIJA TI SE ZBOG TOGA SMEJE! Glumiš nekog džeka, kavaljera, a meni si pare otimao! Ja sam za 12.000 evra dobijala poklone od mnogo većih mangupa nego što si ti, klošarčino! Četvrto, za sve ove tvoje laži i klevete, dobićeš tužbe! Pa svoje laži dokazuj na sudu. Taman to što si otimao da mi vratiš, sa sve kamatom! Pa sad izvoli izmišljaj i laži i dalje... Toliko od mene. A imam još štošta da kažem, al' teraćemo se u rijalitiju. Istom tom gde ćeš opet da se pereš da nisi dilovao drogu u crkvi, niti krao, lagao, ženu varao... 'Patološki lažov u misiji da obmane narod', al' nisu ljudi budale... Vidimo se u Zadruzi 4".

Ubrzo je i Kristijan odgovorio Stanijii:

"U principu, ja sam oženio dve žene u životu, sa jednom imam dete, a to je moja Ivana, to konačno, deca, žena, porodica, jer to je moj princip, ja sam poznat svuda i ne bih mogao da prevrgnem da je neko bio sa mojom ženom, a da ja nekog poznajem, to je moj princip, nikada nisam cvilio njoj, nikada nisam imao nijednu emociju i spreman sam da idem na detektor istine i laži da se ustanovi da li je ona bila zaljubljena u mene ili ja u nju i onda će se doći do istine. Ona meni liči na Anu Korać koja je mnogo dostojanstvenija, koja se pravi luda, govori da ne zna ništa i tako treba da se ponaša, iako je, kako pričaju, devojka lakog morala, prostitutka, sponzoruša, ali se držala onako kako se Stanija držala...", kaže Kristijan, pa nastavlja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

"Ja sam Staniju podržavao u svom j*barluku, jer je bila dostojanstvena u tome, iako sam to znao i ne samo ja, to su znali svi, cela Evropa, jer je bilo lako leći sa njom u krevet. Nije teška riba i za smuvati, e sad, ja nisam video da je otišla za novac i zato nisam dozvoljavao Lepom Mići, koji je nju zvao i čašćavali su je nekim zlatom, ja sam je branio, ali ona je takva, ona vapi za jačom ponudom, jer u tome vidi šansu za nekim imovinskim staležom. Ja ću za nju reći, mi smo je u našem društvu zvali crna rupa bez dna, sve guta, ja sam uvek govorio da ne pije, ne puši, ne drogira se, sad je našla nekog u Americi, deli žetone u kazinu i navata tu koga navata i krpice tu", rekao je Kristijan, pa dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

"Da je ona stvarno neka elitna prostitutka, da ih neko štiti, pa da joj se nakačim na vrat, ona je jedna slepica obična, ona kaže da sam ja njoj uzeo pare, ona je meni sama dala i obećala pare i mnogo više od toga, ona nikada ne bi pobedila da ja nisam odreagovao... Ja sam odabrao Staniju i zaštitio je od Miće, Maje Nikolić, Zorice Marković, od svih onih koji su znali za nju šta radi i imaju stamenito mišljenje o njoj kao prostitutki skriveno iza starlete. To što ona kaže da će mene da tuži, da je obavestim, ja sam 41 godinu na sudovima, zamisli šta će biti meni da se sudim sa jednom poznatom prostitutkom, meni je dovoljno da kažem da je taj i taj j*bao i dovešću ljude koji će da kaže. Onaj ko je stvarno j*bao, on će doći i reći, jer neće niko da laže za mene. Taj broj telefona koji znaju, svi znaju transparentno, samo se zaj*bala, ona je jedna podmukla, profesionalna, prefrigana dr*lja, jer kada se ugasi telefon, i ugasi vajber, sve poruke se brišu. Kada sam izašao iz zatvora, ja sam aktivirao taj broj i svima javno pokazao, tada mi se javilo pola sveta i ja nikada u životu nisam brisao poruke i mogu da idem na poligraf, kunem se u svoju rođenu decu, da ako sam imao jednu jedinu emociju prema Staniji, da ih sahranim", ispričao je on. 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Kristijan obećava žestok sukob u Zadruzi 4.

"Ona nije za primer nikome, ali ona se time bavi, i naplati 20.000, 30.000, nju razvlače tamo i sad ona ispada... Ja ću je pregaziti kao brzi voz, jer sam ja dovoljno džentlmen da ćutim, ali dovoljno lud da je izrešetam i da plače. Ja se kunem, kao čovek, dabogda nikad sreću nemao u svoju decu, koju najviše volim, prema deci niko ne sme da pogreši, ako sam imao gram emocija prema Staniji, dabogda mi se i seme i pleme zatrlo, ako sam joj ikada ljubavnu poruku napisao", zaključio je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

13.08.2020 20:52

Grdni oboje. Ne zna se tko je gori, bljak.

Dolores

14.08.2020 19:27

Ne zna se tko je gori, bljak...