(VIDEO) SKANDALOZNO: Objavljen snimak na kojem Marko govori fanovima da PLJUJU ANABELU!

Autor:

Zadruga

12.08.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" uživo u programu pustio je video-snimak razgovora fanova Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su jasno govorili o mržnji Anabele Atijas i Jelene Pešić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Anabela Atijas

Naime, Lepi Mića je pustio razgovor Miljkovića i jednog fana o davanju instrukcija za uključenje tokom emisije kako da napadaju Anabelu.

- Ja ne tvrdim da je ovo autentično, ali evo, čuje se on. U drugom klipu ona priča o Marku i onda se on uključuje kaže da je u autu i da voze i govori kako treba da se postupi, ovo je dokaz kako je ova gospođa bolesna. Ona je rekla da mrzi Anabelu i pušikvaku, a to je Jelena Pešić i plače! Ova gospođa se ovde uključuje, možda se uključila sinoć ili preksinoć! Volite vi njih, ali nemojte da mrzite nekoga drugog, ovde se tačno govori kako se navodi šta da one govore - rekao je Lepi Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

12.08.2020 13:18

Barba Mice se skroz pogubio, opali su mu kriteriji, triba bi posjetit liječnika.

Odgovori 10 1