U NAŠEM DRUŠTVU SMO JE ZVALI CRNA RUPA BEZ DNA! Kristijan još jače udario na Staniju, čeka se njen odgovor

Autor: kurir.rs, Republika

Zabava

13.08.2020

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović imali su izuzetno prisan odnos tokom boravka u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Stanija je izvređala Kristijana preko Instagrama, pa je najavila da će ga tužiti, a sada se oglasio i Golubović.

- U principu ja sam oženio dve žene u životu, sa jednom imam dete, a to je moja Ivana, to konačno, deca, žena, porodica, jer to je moj princip, ja sam poznat svuda i ne bih mogao da prevrgnem da je neko bio sa mojom ženom, a da ja nekog poznajem, to je moj princip, nikada nisam cvilio njoj, nikada nisam imao nijednu emociju i spreman sam da idem na detektor istine i laži da se ustanovi da li je ona bila zaljubljena u mene ili ja u nju i onda će se doći do istine. Ona meni liči na Anu Korać koja je mnogo dostojanstvenija, koja se pravi luda, govori da ne zna ništa i tako treba da se ponaša, iako je, kako pričaju, devojka lakog morala, prostitutka, sponzoruša, ali se držala onako kako se Stanija držala... Ja sam Staniju podržavao u svom j*barluku, jer je bila dostojanstvena u tome, iako sam to znao i ne samo ja, to su znali svi, cela Evropa, jer je bilo lako leći sa njom u krevet. Nije teška riba i za smuvati, e sad, ja nisam video da je otišla za novac i zato nisam dozvoljavao Lepom Mići, koji je nju zvao i čašćavali su je nekim zlatom, ja sam je branio, ali ona je takva, ona vapi za jačom ponudom, jer u tome vidi šansu za nekim imovinskim staležom. Ja ću za nju reći, mi smo je u našem društvu zvali crna rupa bez dna, sve guta, ja sam uvek govorio da ne pije, ne puši, ne drogira se, sad je našla nekog u Americi, deli žetone u kazinu i navata tu koga navata i krpice tu - rekao je Kristijan, pa dodao:

 
RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija

- ...Da je ona stvarno neka elitna prostitutka, da ih neko štiti, pa da joj se nakačim na vrat, ona je jedna slepica obična, ona kaže da sam ja njoj uzeo pare, ona je meni sama dala i obećala pare i mnogo više od toga, ona nikada ne bi pobedila da ja nisam odreagovao... Ja sam odabrao Staniju i zaštitio je od Miće, Maje Nikolić, Zorice Marković, od svih onih koji su znali za nju šta radi i imaju stamenito mišljenje o njoj kao prostitutki skriveno iza starlete. To što ona kaže da će mene da tuži, da je obavestim, ja sam 41 godinu na sudovima, zamisli šta će biti meni da se sudim sa jednom poznatom prostitutkom, meni je dovoljno da kažem da je taj i taj j*bao i dovešću ljude koji će da kaže. Onaj ko je stvarno j*bao, on će doći i reći, jer neće niko da laže za mene. Taj broj telefona koji znaju, svi znaju transparentno, samo se zaj*bala, ona je jedna podmukla, profesionalna, prefrigana dr*lja, jer kada se ugasi telefon, i ugasi vajber, sve poruke se brišu. Kada sam izašao iz zatvora, ja sam aktivirao taj broj i svima javno pokazao, tada mi se javilo pola sveta i ja nikada u životu nisam brisao poruke i mogu da idem na poligraf, kunem se u svoju rođenu decu, da ako sam imao jednu jedinu emociju prema Staniji, da ih sahranim."

 
- Ona nije za primer nikome, ali ona se time bavi, i naplati 20.000, 30.000, nju razvlače tamo i sad ona ispada... Ja ću je pregaziti kao brzi voz, jer sam ja dovoljno džentlmen da ćutim, ali dovoljno lud da je izrešetam i da plače. Ja se kunem, kao čovek, dabogda nikad sreću nemao u svoju decu, koju najviše volim, prema deci niko ne sme da pogreši, ako sam imao gram emocija prema Staniji, dabogda mi se i seme i pleme zatrlo, ako sam joj ikada ljubavnu poruku napisao - zaključio je Golubović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading