(VIDEO) Anabela gledala odnose Lune i Marka u tuš kabini: Vidim, pravi se beba sa devojkom koja ima virus! Od toga se umire!!

Autor:

Zadruga

19.06.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Gledanje snimaka" razvila se duga rasprava o Luninom zdravstvenom stanju, i o tome ko je prvi pokrenuo tu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

- Nije htela da to bude transparentno, okej, snimila je bubica, htela je to da mi kaže, ali nije htela da bude transparentno. Okej, pogrešila je - rekao je Marko.

- Ja sam ušla ovde, znate zbog čega sam bila izrevoltirana. Oni su imali odnos u hotelu, pukla sam i rekla: "Ja da gledam da se pravi beba sa devojkom koja ima virus, neću" - rekla je Anabela.

- Ma kakva beba? Naravno da pričamo posle godinu dana veze o tome. Nijedan jedini put to nismo radili - dodao je Marko.

- To je bila šala za bebu. Gde da pravim bebu u rijalitiju? Luda sam, ali ne toliko. Mama mi je prva rekla da ne pričam to za virus, kada sam ulazila ovde. Ja sam rekla: "Važi", kada sam ušla imala sam potrebu to da kažem tati i Marku da bi razumeo čovek zbog čega nećemo raditi neke stvari isto. Pa sam mu rekla to kroz šifre. To veče smo bili u izolaciji, pomirili smo se, rekla sam: "Moram da ti kažem nešto, lečim se od nečega što nisam imala ranije i moram da se operišem". Samo sam tu to rekla. Bilo je s*ksa u kabini? - rekla je Luna.

- Nisam hteo da je zapitkujem... Ja ne znam da šapućem - dodao je Marko.

- Da li je taj s**s zabranjen od strane doktorke? - pitala je Anabela, Lunu.

- Da! - rekla je Luna.

- I još nešto? - dodala je Anabela.

- Zato što je prenosivo - rekla je Luna.

 Žena je rekla da je striktno zabranjen s**s. Žena joj je rekla: "Zaboravi na s**s pet meseci". Žene umiru od toga, Marko se sprda s tim! Ti si taj koji ne misli na Lunino zdravlje i reputaciju! Ti, ne ja! Ne prenosi se dodirom, ne pravi se lud! - poručila je Anabela, Marku.

- Možda sam joj ja preneo? Šta je problem? Evo, ja sam joj preneo! Meni je bolesno da raspravljamo na ovu temu! - vikao je Marko.

- Ja nemam polnu polest, šta je s vama više? Sad ti govoriš mama da sam ja dobila polnu bolest. Meni to niko nije preneo! - rekla je Luna.

- Ja sam gledala vaš s**s u kabini! Nemoj da me nerviraš! Lepo ti je žena rekla da nemaš odnose! Ona ti je rekla, ne ja! Što se praviš luda? - rekla je Anabela, Luni.

Celu raspravu pogledajte u videu: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading