(FOTO) Kraj agonije: Trogodišnja Lenka vraćena porodici Savić

Autor: Republika

Vesti

19.06.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnja devojčica Lenka biće vraćena porodici Savić, izjavio je danas ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Borislav, Lenka i Biljana Savić

Na konferenciji za medije u Palati Srbija, Ðorđević je rekao da je danas doneo rešenje da se odobri zasnivanje usvojenja porodici Savić, a na preporuku komisije koja je u skladu sa zakonom pregledala dokumentaciju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ


Najveća radost za porodicu Savić, osim pozitivnog rešenja, bilo je i prisustvo devojčice Lenke koja je danas bila "zvezda" konferencije.
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ


Ministar je čestitao porodici Savić i poželeo im da o detetu brinu, da raste u normalnim okolnostima i da se takav slučaj više u Srbiji nikada ne dogodi zbog "aljkavosti" u proceduri tokom usvajanja.
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ


Borislavu (48) i Biljani Savić (52) iz Beograda su legalno usvojenu devojčicu Lenku oduzeli socijalni radnici zbog greške koju su pre osam meseci napravili u proceduri tokom usvajanja.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

19.06.2020 14:34

Nisu ni trebali da je oduzimaju pa vraćaju.