Šokantno! Pogledajte koliko košta privatna škola koju je Đoganijeva pohađala: Najveća ocena joj je bila trojka!

Autor: Blic

Zadruga

11.07.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani poslednje dve godine neprestano intrigira javnost budući da se u tom vremenskom periodu njen život odvijao pred kamerama, a često se spekulisalo o njenom obrazovanju i zanimanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Luna, koja je u martu napunila 23 godine, u rijaliti je ušla predstavljajući se kao blogerka, budući da je vodila modni blog, ali i da zarađuje od reklamiranja različitih proizvoda i brendova na Instagramu. Kada je reč o obrazovanju, završila je privatnu umetničku srednju školu, gde je bila na dramskom smeru. Jedna godina školovanja je koštala 10.000 evra, te su njeni roditelji iskeširali 40.000 evra za četiri godine.

Luna je tokom "Zadruge 2" jednom prilikom otkrila da je njeno školovanje prošlo prilično lagodno, te da je u pomenutoj privatnoj školi maksimalno uživala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna...

- Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 evra godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odeljenju, do 15 đaka. Najveća ocena mi je bila trojka. Nisam nikad razumela, kako se zove ono, bre... geometrija - ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga deca javnih ličnosti pohađala istu školu.

Nakon završene srednje škole upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu, a u trenutku ulaska u prvu sezonu "Zadruge", 2017. godine, bila je na drugoj godini studija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Suzana

11.07.2019 13:39

Možda je imala trojke i dvojke, ali je u Zadruzi glumila za peticu (5).

Odgovori 29 1
Lj

11.07.2019 14:43

Kad bi bar jedno vreme cutala bilo bi bolje, nek peva, samo nek cuti

Odgovori 27 1
Jova

11.07.2019 15:19

Škola je mnogo koštala jer ona nije ništa naučila. Naučila je samo glavni predmet - GLUMU.

Odgovori 27 1
Vlad

11.07.2019 18:54

Bačene pare. Luna je potpuno neobrazovana. Nije pročitala ni jednu knjigu u životu.

Odgovori 24 1