Lepi Mića rasplakao Canu Fontanu

Autor: M. Milošević - I. Tubin

Zadruga

31.08.2017

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnici "Zadruge" Nada Obrić, Lepi Mića, Zoran Marjanović, Viktorija, Cana Fontana i Maca Diskrecija gostovali su pre nekoliko dana zajedno u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, a snimanje su obeležile svađe i međusobne prozivke učesnika.

RepublikaFoto: facebook.com/lepi.mica.566
Lepi Mića

- Maca je s toliko nepoštovanja razgovarala sa Nadom i Viktorijom da je to bilo sramno, a kap koja je prelila čašu bila je kada je rekla Obrićki da se ona o njoj i te kako informisala i da je samo čeka u "Zadruzi", nakon čega joj Nada nije ništa odgovorila, ali joj nije bilo nimalo prijatno, a ni Sanji voditeljki. U jednom trenutku se čak se zgrozila tobože nad izgledom Viktorije, ali joj je i ona prećutala jer nije želela da se upušta u

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Cana Fontana

priču sa njom - rekao je izvor i otkrio da se Cana Fontana rasplakala usred emisije.

- Lepi Mića je uspeo čak da rasplače glumicu Canu Fontanu jer joj je rekao da ni sama ne zna u šta se upušta, te da joj je bolje da ide kući odmah, a ona je briznula u plač. Na snimanju je bio opšti haos - prenosi naš izvor sa snimanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading