POZNATI KASKADER ULAZI U ZADRUGU!

Zabava

23.08.2017

16:21 >> 16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se sve više i više zahuhtava kako se bliži početak najspektakularnijeg rijalitija do sada na našim prostorima. Dobili smo potvrdu da u malopre pomenuti rijaliti ulazi još i veliki zavodnik i kaskader Uroš Ćertić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kaskader Uroš Ćertić

- Uroš je došao u zgradu televizije vidno raspoložen i zainteresovan za projekat "Zadruga", o kom bruji ceo Balkan. Iako isprva nije bio siguran da li će ući, Ćertić je bio oduševljen konceptom rijalitija, koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Brzo su postigli dogovor oko njegovog učešća, a onda je Uroš otputovao za Kanadu, kako bi završio sve poslovne obaveze do početka rijaltija - otkrio je izvor blizak timu koji radi na ovom projektu.

 


Zgodni kaskader je trenutno u vezi sa izvesnom Jovanom, ostaje da vidimo da li će joj biti veran i kada uđe u "Zadrugu" gde će ga sačekati neke od najatraktivnijih devojaka u Srbiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading