Žarko Stojanović stiže u "Zadrugu"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni rijaliti-igrač Žarko Stojanović doputovao je juče iz Pariza u Beograd jer će i on biti jedan od učesnika "Zadruge", koja startuje na TV Pink 6. septembra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Žarko

On se 2013. godine okitio glavnom nagradom u rijalitiju "Veliki brat", gde je osvojio 50.000 evra, a prethodno se proslavio u francuskom formatu istoimenog šoua, gde je ostao na drugom mestu. Nakon toga je napravio pauzu sa pojavljivanjem u šou-programima jer se posvetio školovanju, pa je u julu ove godine postao diplomirani arhitekta. Pošto je završio sa obavezama oko fakulteta, Žarko sada može da se igra i uživa u onome što najviše voli, a to su rijaliti-programi.

Njegov brat blizanac Željko Stojanović, s kojim se u paru pojavio u "Velikom bratu", učestvovao je posle neuspeha u "Emoušnovom" projektu i u "Parovima" 2016, ali je nakon kraćeg boravka pobegao iz rijalitija na TV Hepi. Nakon dva razočaranja, on navodno više ne planira da učestvuje u srpskim rijalitijima.

 

 

Među učesnicima "Zadruge" naći će se i Zoran Marjanović, Lepi Mića, Maca Diskrecija, kao i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading